Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένει η κυβέρνηση των ψευτών ότι οι λαθρομετανάστες είναι… μόνο 57.178 – Ένοχη σιωπή από την ψευτοδεξιά

Επιμένει η κυβέρνηση των ψευτών ότι οι λαθρομετανάστες είναι... μόνο 57.178 -  Ένοχη σιωπή από την ψευτοδεξιά

Ενημέρωση περί της πορείας του λεγόμενου «προσφυγικού» παρείχε σήμερα η κυβέρνηση των χαχόλων, μέσω του «Συντονιστικού» στο οποίο προΐσταται ο… κατουρλής βουλευτής του Σύριζα, Κυρίτσης.

Σύμφωνα με τα επίσημα, λοιπόν, στοιχεία, παρά το γεγονός ότι οι ροές λαθρομεταναστών έχουν αυξηθεί κατά 76% προκαλώντας πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα… επιμένει να παραμένει στους 57.000, όπως και πριν αρκετό καιρό.

Κοινώς, στους 57.000 που έλεγε το «Συντονιστικό» πριν μήνες, έχουν προστεθεί αρκετές χιλιάδες, αλλά παρόλα αυτά ο συνολικός αριθμός του δεν αυξάνεται. Πρόκειται, προφανώς, περί θαύματος!

Αυτή την πρωτοφανή νίκη της «πρώτης φοράς αριστεράς» κυβέρνησης έναντι των Μαθηματικών δεν την έχει σχολιάσει η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία, γιατί προφανώς… ζηλεύει και φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει την ίδια, αλά «κρυφτό», τακτική.

Δείτε τα στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epimenei-h-kubernhsh-oti-oi-lathrometanastes-einai…-mono-57.178-enochh-si#ixzz4H7uHWLlg

Exit mobile version