Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην κλεπτοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα: Μέχρι και τον… κουρασμένο Καραμανλή σκέφτονται για πρωθυπουργό της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης

Στην κλεπτοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα: Μέχρι και τον... κουρασμένο Καραμανλή σκέφτονται για πρωθυπουργό της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης

Για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, κομμάτων και καναλιών, είτε είναι ο Τσίπρας στην εξουσία είτε ο Μητσοτάκης είτε ο Στουρνάρας είναι ένα και το αυτό! Το σαθρό κατεστημένο που λυμαίνεται την Πατρίδα μας δεν κάνει διακρίσεις στους υπαλλήλους του, αρκεί να υπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα και ανώδυνα τις αντιλαϊκές και εθνοπροδοτικές επιταγές τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των σχεδιασμών του καθεστώτος για το μέλλον, που δεν είναι άλλο από την συγκρότηση μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι τα σενάρια που καλλιεργούνται ακόμα και μέσα στο Μαξίμου για μνημονιακή οικουμενική με πρωθυπουργό τον κουρασμένο της Ραφήνας, Κώστα Καραμανλή!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “Ημερησία” ένα σενάριο που “βλέπουν” πολλοί πολιτικοί παράγοντες είναι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και επίσημα κορυφαίοι υπουργοί μιλούν για εκλογές το 2019, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του επιτελείου του πρωθυπουργού όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στο Μαξίμου “μετράνε” τη δυναμική της ΝΔ και βλέπουν ότι αυτή δεν θα δώσει στο κόμμα περισσότερο από 28% με 30% και αυτό συνεπάγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο την επόμενη ημέρα. Εκτιμούν επίσης ότι η ΝΔ θα αναγκαστεί, για να αποφύγει άμεσες εκλογές αυτή τη φορά με απλή αναλογική και χωρίς το μπόνους των 50 εδρών, να αναζητήσει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει σχηματισμός κυβέρνησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα κυβερνητικοί κύκλοι λένε χαρακτηριστικά: “Τι θα έκανε η ΝΔ εάν ο κύριος Τσίπρας πρότεινε για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής τον Κώστα Καραμανλή;”.Μάλιστα γίνεται λόγος για έναν “μεγάλο συνασπισμό” με τον κ. Μητσοτάκη να μην είναι ο πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης. Τα ονόματα μάλιστα δεν σταματούν στον κ. Καραμανλή, καθώς οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι αναρωτιούνται τI θα έκανε η ΝΔ αν πρότεινε ο κ. Τσίπρας έναν κεντροδεξιό που θα έχαιρε της εμπιστοσύνης και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, φωτογραφίζοντας έτσι ξεκάθαρα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Όπως φαίνεται από τις διαρροές των κυβερνητικών κύκλων καθόλου δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός, ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, κτλπ… Όσο για ιδεολογίες, πολιτικές και προγράμματα, αυτά έχουν καταρρεύσει προ πολλού για τα αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου”. Μόνο διακύβευμα είναι η καρέκλα! Όσο περισσότεροι είναι στην μάσα και όσο λιγότερες οι αντιδράσεις, τόσο καλύτερα γι΄ αυτούς.

Λογαριάζουν όμως δίχως τον Λαό και την γνήσια δύναμη Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmoniakos-sunaspismos-suriza-nd-upo-ton-karamanlh#ixzz4H8q1WGqm

Exit mobile version