Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την Ουγγαρία και την Τσεχία τον δρόμο δείχνουν οι Γερμανοί: Καθολική αποδοκιμασία για την λαθρομεταναστευτική πολιτική της Μέρκελ

Μετά την Ουγγαρία και την Τσεχία τον δρόμο δείχνουν οι Γερμανοί: Καθολική αποδοκιμασία για την λαθρομεταναστευτική πολιτική της Μέρκελ

Ακόμη μια άρνηση στην προσφυγική πολιτική των ανοιχτών συνόρων είχαμε τις τελευταίες ημέρες από την Ουγγαρία και την Τσεχία. Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι με μένος μιλάνε για ακραίες και επικίνδυνες πολιτικές, που δεν συνάδουν με το πολυπολιτισμικό όραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο που δείχνουν αυτά τα “ακραία” κράτη, προς απάντηση όλων αυτών των ψευτοανθρωπιστών, με την εξωτερική πολιτική που ασκούν, είναι ότι δεν επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό νεκρών υπηκόων τους, δεν ανέχονται να δουν νεκρούς αδελφούς τους να κείτονται στα οδοστρώματα στο όνομα ενός ψεύτικου ανθρωπισμού.

Οι Γερμανοί πολίτες, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και την ανένδοτη στάση της Μερκελ στο μεταναστευτικό ζήτημα, δείχνουν να αφυπνίζονται ρίχνοντας χαστούκι μείον 12 μονάδων στην τερατουργηματική πολιτική επινόηση της Μέρκελ των ανοικτών συνόρων. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση του δικτύου ARD μόλις το 34% δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένο από την πολιτική της Μέρκελ, οι βολεμένοι δηλαδή και οι διαπλεκόμενοι που στηρίζουν αυτό το σαπισμένο κατεστημένο.

Από την άλλη πλευρά, ηχηρή απάντηση δίνει το 65%, που εκπροσωπεί τον απλό Γερμανό πολίτη, ο οποίος αντιτίθεται στις ψευτοανθρωπιστικές πολιτικές αυτών των εγκληματιών.

Κυριακή κοντή γιορτή. Στις 4 Σεπτεμβρίου έχουμε εκλογές στη Δυτική Πομερανία, όπου σίγουρα το αντιμεταναστευτικό ρεύμα θα πνίξει τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων και ακόμη ένας εθνικιστικός- πατριωτικός πυρήνας θα κατέχει ρυθμιστικό ρόλο στην καρδιά της κεντρικής Ευρώπης.

Όσο κι αν προσπαθούν οι νεωτεριστές και διεθνιστές να σβήσουν από τους Λαούς την εθνική συνείδηση, όσο κι αν απεγνωσμένα θέλουν να καλλιεργήσουν μάζες καθοδηγούμενες, ζόμπι σε δημόσια θέα, ο Εθνικισμός βρίσκεται ριζωμένος στις ψυχές τους και την ύστατη στιγμή θα βγει από τις ψυχές αυτών των παραπλανημένων. Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μια μεταβατική εποχή, όπου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ο Εθνικισμός γιγαντώνεται.

Κλειδί λοιπόν στην επιτυχία μας είναι η συνείδηση μας και σύμμαχος μας η Πίστη στον Αρχηγό μας.

antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-thn-ouggaria-kai-thn-tsechia-ton-dromo-deichnoun-oi-germanoi#ixzz4H9qLaN7r

Exit mobile version