Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ως πολίτης με σώας τας φρένας και με αντίληψη των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μας, μη πολιτικοποιημένος (μέχρι να ενημερωθώ από το διαδίκτυο για τις Ιδέες και την δράση σας) θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί είστε το μοναδικό κόμμα που έχει παλικάρια και άξιο Ηγέτη. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που υπάρχει στο κόμμα σας έστω και ένας (και είστε όλοι) Άνθρωπος που σκέφτεται τον “Έλληνα” συμπολίτη του και παλεύει για αυτόν. Συνεχίστε έτσι και η λάσπη που σας ρίχνουν θα γίνει πηλός για να φτιάξετε τις σκάλες για την κορυφή. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη που σας εκπροσωπεί στην εξεταστική επιτροπή για “το πάρτι” που είχαν στήσει τα κανάλια η τράπεζες και τα “μεγάλα” κόμματα. Συνέχισε να τους ξεφτιλίζετε, να δουν οι Ελληνες με τι πολιτικούς απατεώνες έχουν να κάνουν.

Λ.Χ.

Στην κλεπτοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα: Μέχρι και τον… κουρασμένο Καραμανλή σκέφτονται για πρωθυπουργό της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης

Έχετε παρατηρήσει ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου έχει μετονομαστεί από Κύπελλο Εθνών Ευρώπης σε EURO (κοινώς Γιούρο) εδώ και πολλά χρόνια; Έχετε προσέξει επίσης που λένε (κυρίως όσων αφορά τον αθλητισμό) ότι ο τάδε αθλητής αγωνίζεται με τα ”χρώματα” (sic) της Ελλάδας, της Ιταλίας. του Καμερούν της Αργεντινής κλπ, κι όχι με τη ΣΗΜΑΙΑ της χώρας του; Λες και τα ”χρώματα” είναι αποκλειστικότητα κάποιας συγκεκριμένης χώρας κι όχι η Σημαία της! Λές και το λευκό-κόκκινο-μπλέ π.χ. το έχει στη σημαία της μόνο η Γαλλία κι όχι ΚΑΙ η Σερβία ΚΑΙ η Ρωσία ΚΑΙ η Μ. Βρετανία ΚΑΙ η Τσεχία και άλλες. Τόσο άθλιοι και γελοίοι είναι. Για τόσο χαχόλους μας περνάνε. Τόσο πολύ τους ενοχλεί λοιπόν η έννοια των Εθνών του Εθνικισμού και του Πατριωτισμού. Ας γνωρίζουν ότι ο Εθνικισμός είναι το πιο ωραίο, το πιο έντιμο, το πιο υγιές, το πιο δημοκρατικό πολιτικό συναίσθημα, ακριβώς γιατί προασπίζεται τη Χώρα του, το Λαό του, τη Φυλή του, χωρίς να θέλει να βλάψει κανέναν άλλο λαό και χώρα.

Χρ. Ν.

ΕΛΑΜ: Όχι στον εποικισμό της Κύπρου μας

Απέραντο σκλαβοπάζαρο από λαθρομετανάστες η Ελλάδα με το ύπουλο σχέδιο της κυβέρνησης. Τροφοδοτεί τις φάμπρικες της δύσης με σκλάβους – λαθρομετανάστες. Σε έκτακτη ανάγκη η Ελλάδα γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού. Γιγαντώνονται τα κύματα λαθρομεταναστών προς την πατρίδα μας. Τα νησιά πνίγονται, ασφυκτιούν. Οι ροές των λαθρομεταναστών αυξάνονται ραγδαία. Ολοένα και περισσότεροι φτάνουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού αιγαίου. Και ολόκληρη η χώρα πλέον, εξελίσσεται-βάσει σχεδίου-σε μία Ειδική Οικονομική Ζώνη, που θα παρέχει σκλάβους στις φάμπρικες του δυτικού κόσμου! Και μπρος σε όλα αυτά; Μόνη δύναμη αντίστασης είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, που δίνουν τον υπέρ πάντων Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία!

Σ.Μ.

Τολμούν και μιλούν οι ΚΚ€δες για το «τηλεοπτικό τοπίο» που έχουν στασίδι στα πάνελ της διαπλοκής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-augoustou-2016#ixzz4HCpzsrlr

Exit mobile version