Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λεφτά υπάρχουν για την νομενκλατούρα Σύριζα – Ανέλ

Λεφτά υπάρχουν για την νομενκλατούρα Σύριζα - Ανέλ

Μπορεί για τον λαό να μην υπάρχουν λεφτά, αλλά για τους κομματικούς της νομενκλατούρας του ΣΥΡΙΖΑ (και των λιγούρηδων ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων τους…) υπάρχουν και με το παραπάνω!

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση –και μάλιστα ομόφωνη- της Επιτροπής Επιλογής, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, οι αποδοχές των νέων μελών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) αυξάνονται κατά… 75% και επανέρχονται έτσι στα επίπεδα που ίσχυαν πριν από τις μειώσεις που είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Φάτε μάτια ψάρια, μνημονιόπληκτοι αυτής της χώρας: Οι προτεινόμενες αμοιβές του διευθύνοντος συμβούλου κινούνται μεταξύ 180.000 και 220.000 ευρώ ετησίως.

Αντίστοιχα οι προτεινόμενες αμοιβές για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κινούνται στα 150.000 – 195.000 ευρώ, ενώ του τρίτου εκτελεστικού μέλους στα 120.000 – 160.000 ευρώ.

Φάτε συριζοψεκασμένα λαμόγια, φάτε και σκάστε – όπως έκαναν και οι προκάτοχοί σας. Αλλά, θα ’ρθει η ώρα που –όλοι μαζί- θα δώσετε λόγο στον ελληνικό λαό για τα πεπραγμένα σας και ο πέλεκυς της εθνικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς επί των κεφαλών σας!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lefta-uparchoun-gia-thn-nomenklatoura-twn-surizopsekasmenwn#ixzz4HCrEAptY

Exit mobile version