Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Financial Times και το… success story των Σύριζα – Ανέλ

Οι Financial Times και το... success story των Σύριζα - Ανέλ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί από τους Έλληνες -που ζουν τον τριτομνημιακό εφιάλτη και ξέρουν- να εισπράττουν μούντζες και κατάρες («να μην τους βρει του χρόνου», «να μη μείνει ένας», κ.λπ.) οι συριζοψεκασμένοι υποτακτικοί της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, αλλά εισπράττουν… ύμνους από τα ξένα συστημικά ΜΜΕ.

«Η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times – παραδοσιακού οργάνου του παγκόσμιου κατεστημένου, οι οποίοι σημειώνουν πως η χώρα ανακοίνωσε μια εντυπωσιακή… εκτίναξη της οικονομικής ανάπτυξης κατά το δεύτερο τρίμηνο!

Κι αφού παραθέτουν μια σειρά από (απολύτως ψευδή…) «στοιχεία» που δείχνουν το… success story, αναφέρουν ότι «παρατηρητές λένε πως ελπίζουν ότι η ανάκαμψη είναι τώρα ορατή. Οι περισσότεροι διεθνείς οργανισμοί αναμένουν ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τον ερχόμενο χρόνο στην ανάπτυξη».

Και βέβαια, ούτε μας δουλεύουν ούτε έπεσαν θύματα… παραπληροφόρησης οι παντογνώστες των Financial Times. Κλίμα υπέρ των υποτακτικών τους δημιουργούν, αλλά αυτούς δεν τους σώζει τίποτα πλέον!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-financial-times-kai-to-success-story-twn-surizopsekasmenwn#ixzz4HFpPU57g

Exit mobile version