Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λεβέντης… σπάει την σιωπή του: Δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση, αλλά θα ψηφίζω τα νομοσχέδια του Τσίπρα

Ο Λεβέντης... σπάει την σιωπή του: Δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση, αλλά θα ψηφίζω τα νομοσχέδια του Τσίπρα

Επιτέλους! Ύστερα από μια… μακρόχρονη απουσία από τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ένωσης φραπέδων, ο γραφικός πολιτικάντης που λάτρεψαν οι τοκογλύφοι και οι νταβατζήδες σπάει την σιωπή του.

Σε μια… βαρυσήμαντη λοιπόν συνέντευξη στην Real News ο Βασίλης Λεβέντης ξεκινά με μια ανατροπή: Ζητά οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση ίσως για χιλιοστή φορά από τότε που κανάλια και εφημερίδες του χάρισαν μόνιμο στασίδι στις εκπομπές και τις σελίδες τους.

Στην συνέχεια προχωρά σε ένα ακόμη παραλήρημα, που μόνο αυτός αντιλαμβάνεται δηλώνοντας: “Δεν μου πρότεινε τίποτα ο Τσίπρας, δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση“. Και λίγο παρακάτω ο “αντισυστημικός” Λεβέντης αναιρεί αυτό που μόλις δήλωσε, σημειώνοντας: “υπάρχει στην Βουλή και ένα κόμμα, η Ένωση Κεντρώων, που είναι διατεθειμένο να ψηφίζει καθετί θετικό. Στα εργασιακά για παράδειγμα αν πρόκειται να για κάτι που θα βοηθήσει στην πάταξη της ανεργίας και θα κόβει από τους βολεμένους και από την αυθάδεια των συνδικαλιστών, η Ένωση Κεντρώων θα το ψηφίσει“.

Έτσι ερμηνεύει, λοιπόν ο Λεβέντης την ψήφιση των πιο σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων για την εργασία στην Ελλάδα σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου και των τοκογλύφων. Την ώρα που ο Τσίπρας πνίγεται, ο Λεβέντης θα του ρίξει σωσίβιο πολιτικής σωτηρίας και διατήρησης στην εξουσία, γιατί θα είναι… κάτι καλό!

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο του “Πρώτου Θέματος” ο πρόεδρος στο πολυθρύλητο τραπέζι με ψάρια που θα κάνει στον Τσίπρα και την Μπέτυ, θα συμπεριλάβει στους καλεσμένους και τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη, στον οποίο θέλει κάποια στιγμή να παραχωρήσει την ηγεσία του αποκόμματος. Ο γιος του προέδρου έχει ήδη πιάσει το νόημα και προπονείται για πολιτικός αρχηγός του “δημοκρατικού τόξου”, απολαμβάνοντας τα μπανάκια του στην ταπεινή Μύκονο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-lebenths…-spaei-thn-siwph-tou-den-biazomai-na-mpw-sthn-kubernhsh-alla-t#ixzz4HIWIiCv3

Exit mobile version