Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Οι ισλαμιστές δεν θα πρέπει να είναι στην Ευρώπη. Αυτοί οι εξτρεμιστές πρέπει να απαγορευθούν από κάθε πολιτισμένη κοινωνία, με δεδομένο ότι είναι ο ορισμός του σκοταδισμού. Τα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να παλέψουν για την ύπαρξη τους και να τους διώξουν έξω από την Ευρώπη. Πρέπει να αγωνιστούμε για την ελευθερία και να μην επιτρέψουμε ο εξισλαμισμός να αυξάνεται, με δεδομένο ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ευρωπαίοι πολίτες αλλά ένα μείγμα σκλάβων και καταναλωτών της νέας τάξης πραγμάτων.

Α.Μ.

Ο Λεβέντης… σπάει την σιωπή του: Δεν βιάζομαι να μπω στην κυβέρνηση, αλλά θα ψηφίζω τα νομοσχέδια του Τσίπρα

Οι κυβερνήσεις πέφτουν, έρχονται καινούργιες αλλά  οι νταβατζήδες όμως μένουν και κυβερνούν ουσιαστικά αυτό τον τόπο. Με τις νέες τηλεοπτικές άδειες, ανανεώνουν την διαπλοκή τους. Και επιβεβαιώνουν έτσι το παράφορο πάθος τους για χρήμα και για εξουσία. Τους διαπλεκόμενους καναλάρχες υπηρετούν οι κυβερνώντες. Αυτούς, που εξουσιάζουν τη χώρα με το βρώμικο χρήμα τους. Και που με αυτό, εξαγοράζουν τους πάντες. Τους δίνουν περισσότερες τηλεοπτικές άδειες. Στη θέση δε “παλιών νταβατζήδων” βάζουν καινούργιους. Και έτσι, σε βάρος σου και σε βάρος της ελεύθερης πληροφόρησης, στήνουν το δικό τους μαγαζί διαπλοκής. Συνεπώς είτε τέσσερα είτε σαράντα τέσσερα θα είναι τα κανάλια, μνημόνια και ανθελληνισμό θα παίζουν. Στην εποχή της “δημοκρατίας” ασφαλώς, της γνήσιας θυγατέρας του στυγνού παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, κατά τον Γάλλο στοχαστή Αλαίν ντε Μπενουά.

Σ.Μ.

Δεν βάζει μυαλό η Μέρκελ: Προτεραιότητά της να βρουν δουλειά όλοι οι λαθρομετανάστες

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Επιτρέψτε σε μένα τον “αφελή” μια “αφελή” ερώτηση, στους απανταχού λαθρολάγνους. Αφού όλοι οι φανατικοί ισλαμιστές δεν είναι εγκληματίες και τρομοκράτες, πώς συμβαίνει όλοι οι τρομοκράτες – σφαγείς να δηλώνουν πίστη στο Ισλάμ; Σας ευχαριστώ πολύ και ο νοών νοείτω.

Γιάννης, Αθήνα

Συναγερμός στην Europol για τζιχαντιστές στα “Hot Spot” της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-augoustou-2016#ixzz4HNwOtEIu

Exit mobile version