Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Νιώθω μεγάλη ντροπή ωε Ελληνίδα για το κατάντημα της χώρας μου. Αυτοί οι δυο πολιτικοί εγκληματίες ο Τσίπρας και ο Καμμένος κάνουν διακοπές και η χώρα ακυβέρνητη βουλιάζει από την οικονομική χρεοκοπία και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που εισβάλουν από κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας και όχι μόνο από τα Ελληνικά παράλια του Αιγαίου. Στην Θράκη έχουν εισβάλει υπόπτως μέχρι και τούρκοι πολίτες που ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Δεν γίνεται πια κανένας έλεγχος σε αυτούς που εισβάλουν στην πατρίδα μας για το αν είναι ξένοι πράκτορες, τζιχαντιστές η κοινά κακοποιά στοιχεία. Μπροστά σε αυτή την εισβολή χιλιάδων παράνομων ισλαμιστών η κυβέρνηση εθνικής χρεοκοπίας Τσίπρα, Καμμένου παραθέτει αστεία στοιχεία όπως για των αριθμό των δήθεν προσφύγων που υπολογίζονται ψευδώς μόλις σε 57.700. Σύμφωνα με στοιχεία Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία λέει ότι εμπιστεύεται η ελληνική κυβέρνηση ο αριθμός των νόμιμων και παράνομων μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα ανέρχεται ή ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια. Οι προδότες του κλεπτοκρατικού τόξου προκάλεσαν ολοκαύτωμα στην πατρίδα μας και οι Έλληνες περιμένουν την Χρυσή Αυγή, ως την μοναδική ελπίδα ανάστασης του έθνους μας. Χρόνια πολλά για την ημέρα της Παναγιάς σε όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Με Τιμή, Μαρίνα Π.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά – Φωτογραφίες

Πριν έναν χρόνο ακριβώς, ψηφίζουν όλοι τους μαζί το τρίτο αριστερό μνημόνιο. Και σήμερα, κλαίνε πάνω από το χυμένο  γάλα, για την μετατροπή της Κρήτης σε Ειδομένη. Οι μπέηδες του σάπιου πολιτικού  κατεστημένου. Πρώτα αίρουν, καίνε, καταργούν τα κρατικά σύνορα, και ύστερα κλαίνε γοερά και ακατάπαυστα, για την μετατροπή της Κρήτης σε ένα απέραντο “hot spot”. Για την επιστροφή χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Γερμανία, στο πανέμορφο νησί, που δυστυχώς πίστεψε τα ψέματα του Τσίπρα δίνοντας του εντυπωσιακό ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές. Με γρήγορους πλέον ρυθμούς γίνεται αντικατάσταση πληθυσμού από ισλαμιστές. Δύο όψεις του ιδίου νομίσματος αποτελούν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί  απατεώνες που ξεθεμελιώνουν την ιστορία πολλών χιλιάδων χρόνων και τη φυλετική συνέχεια των Ελλήνων. Τους συνεπείς που αγωνίζονται για ό,τι θυμίζει Ελλάδα τους ξέρεις πλέον δεν έχεις δικαιολογία. Δυνάμωσε όταν έρθει η ώρα τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Για να υπάρχει η Ελλάδα που σου παρέδωσαν οι πρόγονοί σου!

Σ.Μ.

Η ψευδαίσθηση της επιλογής – Μια ματιά στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Αποκεφαλισμοί και διδασκαλίες μίσους σε τζαμιά της Αμερικής. Στα τσοντοκάναλα της Ελλάδος δεν πρόκειται να ακούσετε απολύτως τίποτε. Διδασκαλίες για τζιχάντ στα τζαμιά. Αφιερωμένο στους προδότες πολιτικούς που χτίζουν τζαμιά για τους Μουσουλμάνους, ενώ αυτοί γκρέμισαν τις δικές μας εκκλησίες στις πατρίδες τους…

Γ.Π.

Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές – Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-augoustou-2016#ixzz4HTK0hrNO

Exit mobile version