Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Φαρσάλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Φαρσάλα

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δεν ξεχνούν ποτέ την Θυσία των δυο νέων Εθνομαρτύρων Σολωμού και Ισαάκ που δολοφονήθηκαν από τους τούρκους εγκληματίες  στην Κύπρο τον Αύγουστο του 1996. Μέλη της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν νυχτερινή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας στην Μνήμη των δυο νέων παλικαριών. Ο Αγώνας και η θυσία των Σολωμού και Ισαάκ θα μας εμπνέουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και στον Αγώνα που δίνει καθημερινά το Κίνημα μας, η Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

Στους Ήρωες Ισαάκ και Σολωμού εμείς οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με όλη μας την δύναμη για την πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου μας με την Μητέρα Ελλάδα. Και το βροντοφωνάζουμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας ψυχής: ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!

Η Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, οι οποίοι πλήττονται από την βαθύτατη οικονομική κρίση της Ελλάδος των μνημονίων παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια. Σε πρόσφατη εκδήλωση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς διανεμήθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες ανέργων  Ελλήνων με άμεσα και πιεστικά οικονομικά  προβλήματα για τις οποίες η επίσημη Πολιτεία είναι παντελώς αδιάφορη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών,αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι βασική προτεραιότητά της αποτελεί η ευημερία και η ανακούφιση των Ελλήνων εκείνων που υποφέρουν και περιθωριοποιούνται στην ίδια τους την χώρα ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού από τις ανάλγητες κυβερνήσεις των εθνοκτόνων μνημονίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna6#ixzz4HTL8RgUl

Exit mobile version