Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι προστατευομένοι του Σύριζα προκαλούν: Οι Εκκλησίες παράγουν Εθνικισμό και Ρατσισμό γι’ αυτό τις καίμε με τις πλάτες της κυβέρνησης!

Οι προστατευομένοι του Σύριζα προκαλούν: Οι Εκκλησίες παράγουν Εθνικισμό και Ρατσισμό γι’ αυτό τις καίμε με τις πλάτες της κυβέρνησης!

Ανάληψη ευθύνης έκαναν μέσω του γνωστού διαδικτυακού βόθρου τους οι παρακρατικοί δήθεν «αντεξουσιαστές» σχετικά με τις μολότοφ στη Μονή Πετράκη.

Η ανακοίνωση των παρακρατικών όζει από την αλαζονεία που γεννά η ασυλία και η ατιμωρησία που τους παρέχει το κράτος, αλλά αναδεικνύει και άλλο ένα παράδοξο της ελληνική πολιτικής σκηνής: όλους τους ενώνει η μάχη κατά του Εθνικισμού!

Θυμίζουμε τι ανέφερε το Γραφείο Τύπου του Σύριζα την επαύριο της τρομοκρατικής επιθέσεως στη Μονή Πετράκη: “Ενέργειες τέτοιου είδους οδηγούν σε περαιτέρω όξυνση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας”.

Κοινώς, ο εχθρός του Σύριζα από την επίθεση αριστεριστών στη Μονή Πετράκη είναι ο… Εθνικισμός.

Πάμε να δούμε και ένα σημείο από την ανακοίνωση των αναρχικών στην ανάληψη ευθύνης: «Τα κράτη και οι Εκκλησίες προκαλούν τον φανατισμό, τους εθνικούς-θρησκευτικούς πολέμους, την προσφυγιά και τον ρατσισμό.» Κοίτα να δεις που ό,τι και να γίνει, ο Εθνικισμός είναι ο εχθρός!

Πέραν όμως αυτού του παράδοξου, η ανακοίνωση των παρακρατικών είχε και μία ακόμα σημαίνουσα επισήμανση, αυτή της ασυλίας που απολαμβάνουν οι παρακρατικοί και ότι δρούν με τις πλάτες του συστήματος.

Αντιγράφουμε και πάλι από την ανακοίνωσή τους: «Ο Τόσκας λέει ότι «έχουν γνώση οι φύλακες». Εμείς λέμε ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στοχεύσαμε σε μια κεντρική δομή. Διεισδύσαμε και διαφύγαμε από μια υποτιθέμενα υπερφρουρούμενη περιοχή. Χρησιμοποιήσαμε απλά, αλλά πάντα αποτελεσματικά όπλα: τις εμπρηστικές μολότοφ. Έτσι δείξαμε ότι όποιος θέλει μπορεί να οργανωθεί για να επιτεθεί στην εξουσία»

Βεβαίως δεν πρόκειται για επίθεση ενάντια στην εξουσία, αφού αλίμονο αν επιτεθούν στην εξουσία οι παρακρατικοί. Θα τους κόψει το χαρτζιλίκι ο μπαμπάς – Υπουργός. Απλούστατα, με τις πλάτες των αρχών αφέθηκαν να κάνουν για άλλη μία φορά το κέφι τους, εν μέρει για να τρομοκρατήσουν τους πιστούς και όσους δεν προτίθενται να ψηφίσουν Σύριζα και λοιπές δυνάμεις της προόδου, όπως η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/monh-petrakh#ixzz4HUImK2Ha

Exit mobile version