Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Τι υποκρισία να συγκυβερνάς με αυτούς που θέλουν το τέμενος, με αυτούς που θέλουν να ισλαμοποιήσουν την Πατρίδα μας, με αυτούς που κάνουν πλάτες στους αλληλέγγυους και που λεηλατούν εκκλησίες και να παρευρίσκεσαι μια τέτοια ημέρα ως δήθεν ”πατριώτης” δίπλα σε πιστούς Έλληνες, στην Παναγιά της Τήνου. Η επιτομή του πολιτικαντισμού να απαγγέλλεις το «Πάτερ ημών» συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση που διαλύει την Πίστη και την Πατρίδα. Λίγη ντροπή Πάνο Καμμένε!

Ε.Γ.

Οι προστατευομένοι του Σύριζα προκαλούν: Οι Εκκλησίες παράγουν Εθνικισμό και Ρατσισμό γι’ αυτό τις καίμε με τις πλάτες της κυβέρνησης!

Μια κάστα πολιτικών την οποία αποτελεί το λεγόμενο αντισυνταγματικό τόξο  διώχνει τις ελληνικές επιχειρήσεις. Τις στέλνει πακέτο σε Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Βραζιλία, μιας και οι δυσβάστακτοι φόροι και η γραφειοκρατία προκαλούν ασφυξία στον όποιο επιθυμεί να επιχειρήσει στην πατρίδα του. Με τον τρόπο αυτό ενισχύει τις οικονομίες των παραπάνω χωρών, αλλά καταστρέφει την εδώ οικονομία αυξάνει την ανεργία συρρικνώνει τα έσοδα του κράτους, πετυχαίνοντας έτσι το στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από το συνεχή δανεισμό της χώρας. Η διεθνής τοκογλυφία και τα εδώ ενεργούμενα συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, διώχνοντας με αυτό τον τρόπο τους Έλληνες και φέρνοντας εδώ λαθρομετανάστες στους οποίους δίνει και ιθαγένεια για να πετύχουν την αντικατάσταση πληθυσμού την οποία έχουν διαταχθεί να φέρουν σε πέρας. Οι Έλληνες αν θέλουν να ζουν στη πατρίδα που οι πρόγονοί τους παρέδωσαν πρέπει να αντισταθούν. Η μοναδική αντίσταση στην Ελλάδα έχει όνομα: Χρυσή Αυγή!

Σ.Μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

Αφιέρωμα στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της ελληνικής αστυνομίας, το λεγόμενο και ελληνικό CSI όπως είπε το ρεπορτάζ ιδιωτικού καναλιού. Θέλοντας να εξάρει το έργο της εν λόγω αστυνομικής υπηρεσίας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εκεί που όλα τα εγκλήματα έρχονται στο φως. Εκεί που τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί» Ας θυμίσουμε  στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ότι δυο νεκρά ελληνοπούλα περιμένουν τρία χρόνια τώρα, έστω και κάποια στοιχεία. Κάποια πρόοδο. Μια αχτίδα φωτός, μια εξήγηση για τους γονείς και τα αδέρφια τους. Αλλά αυτοί ήταν Έλληνες Εθνικιστές… Ξεφτίλες δημοσιογράφοι!!!

Χ.Φ.

Αφιέρωμα: Λοχαγός Σταυριανάκος Σωτήριος (11 Ιανουαρίου 1941-16 Αυγούστου 1974), ο «Λεωνίδας της Κύπρου»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-17-augoustou-2016#ixzz4HZqQJPDK

Exit mobile version