Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα αγνοούμενο της Κύπρου, Τσιτιρίδη Κωνσταντίνο – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα αγνοούμενο της Κύπρου, Τσιτιρίδη Κωνσταντίνο - Φωτορεπορτάζ

Με μία λιτή και σεμνή τελετή δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έδωσαν το παρόν το περασμένο Σάββατο στην πόλη της Κρύας Βρύσης, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγνοούμενο αγωνιστή και Ήρωα του κυπριακού έπους, Τσιτιρίδη Κωνσταντίνο.

Μπροστά από το μνημείο που ανεγέρθη στην πλατεία της πόλης ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στον ίδιο και όλους τους εθελοντές που έδωσαν χωρίς δισταγμό το αίμα τους για την υπεράσπιση της Κύπρου από τα μογγολικά στίφη, στελέχη, βουλευτές και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με σύντομες ομιλίες αναφέρθηκαν στην αυτοθυσία απλών αθρώπων που παράτησαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να πολεμήσουν στη μαρτυρική Μεγαλόνησο αλλά και στις ευθύνες που βαραίνουν την τότε ελλαδική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που πρόδωσε αυτόν τον αγώνα.

Ο Τσιτιρίδης Κωνσταντίνος ήταν στρατιώτης πεζικού αλλά η τύχη του, μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες και Κύπριους, αγνοείται. Το παράδειγμα του όμως παραμένει ζωντανό, τουλάχιστον για όσους γνωρίζουν πως η σημερινή «δημοκρατία» και τα «αγαθά» της χτίστηκαν πάνω στο αίμα και τη θυσία των Ηρώων μας.

Φωτογραφίες ομιλητών:

Βαχαρέλης Γιώργος: Γραμματέας Τ.Ο. Κρύας Βρύσης

Ιωάννου Άγγελος: Εκπρόσωπος από το ΕΛΑΜ

Επιτήδειος Γιώργος: Ευρωβουλευτής

Χατζησάββας Χρήστος: Βουλευτής Κιλκίς

Σαχινίδης Γιάννης: Βουλευτής Πέλλας

Ματθαιόπουλος Αρτέμης: Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ton-hrwa-agnooumeno-ths-kuprou-tsitiridh-kwnstantino-f#ixzz4HaNlW52f

Exit mobile version