Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική’’ καταγγέλλει το καθεστώς λειτουργίας των επιτροπών παρακολούθησης δημοσίων έργων – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, ο εκπρόσωπος της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” τοποθετήθηκε για το ζήτημα που αφορά τις επιτροπές που ελέγχουν την πορεία εξέλιξης των δημοσίων έργων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Μουλιανάκης Περικλής καταδίκασε αρχικά τον αποκλεισμό της παράταξης μας από όλες αυτές τις επιτροπές με ευθύνη όλων όσων πρόσκεινται στο “συνταγματικό τόξο”, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου και βάναυση προσβολή της λαϊκής ετυμηγορίας.

Εν συνεχεία κατέθεσε τις προτάσεις της “Ελληνικής Αυγής” για τις επιτροπές αυτές σχολιάζοντας ταυτόχρονα την δυσλειτουργία και την έλλειψη πολιτικής βούλησης της διοικούσας αρχής και στο θέμα αυτό.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethsh-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-gia-tis-epitropes-parakolouthhsh#ixzz4Hc70UvvQ

Exit mobile version