Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Δυο μήνες πριν, επισκέφτηκε ομάδα επτά Γερμανών βουλευτών, το ελληνικό κοινοβούλιο, με σκοπό να ενημερώσουν τους Έλληνες βουλευτές για την αναγκαιότητα να τηρηθεί στο ακέραιο και η τελευταία παράγραφος του μνημονίου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τότε, εκπροσωπώντας την Χρυσή Αυγή, επέλεξε να μιλήσει στα ευθέως και χωρίς περιστροφές, στους Γερμανούς για όσα χρωστούν από τον πόλεμο στην πατρίδα μας. Ο Τσίπρας από την άλλη πλευρά και όλο το αντισυνταγματικό τόξο, διέπρεψαν σε δουλικότητα που θύμιζε σχέσεις αφέντη προς σκλάβους, επιλέγοντας να σιωπήσουν. Τις μέρες αυτές και ενώ τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ μαζί με τους λοιπούς φόρους σαρώνουν την κοινωνία, ο Τσίπρας εκ του ασφαλούς μίλησε για τις πολεμικές αποζημιώσεις, σε ελληνικό ακροατήριο, για εσωτερική κατανάλωση, μπας και παραπλανήσει όσους επιθυμούν πλέον να αρέσκονται στα ψέματα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  και όλων των μνημονιακών κομμάτων. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.

Χ.Φ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει την νέα διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοίγουν ξανά τους κρουνούς της λαθρομετανάστευσης. Νέες ορδές λαθρομεταναστών ξεκίνησαν με σκοπό τον εποικισμό της πατρίδας μας. Ολοφάνερη καθίσταται πλέον η σύγκρουση αξιών μεταξύ χριστιανικής δύσης και ισλαμικής ανατολής. Οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι διεθνείς τοκογλύφοι, επεκτείνουν συνεχώς τον κύκλο βίας και πενίας. Προορίζουν την Ελλάδα για χώρο μόνιμης  παραμονής λαθρομεταναστών, κατασκευάζοντας γιγαντιαία τεράστια “hot spots”. Δημιουργούν δομές μόνιμης εγκατάστασής τους στο ελληνικό έδαφος και από εκεί μέσα, θα αντλούν το φθηνό τους εργατικό προσωπικό. Με το τρόπο παραδίδουν στην πλήρη εξαθλίωση ολόκληρες γενιές Ελλήνων στην ανεργία και την αναγκαστική μετανάστευση, εκπληρώνοντας έτσι το στόχο τους για αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού που επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων.

Σ.Μ.

Μεγάλες απαγορευμένες αλήθειες από τον Μητροπολίτη Χίου προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των πολιτικάντηδων ψευτοδεξιάς και Σύριζα

Καιρός ήταν να ξεσηκωθεί η Εκκλησία! Παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους ιεράρχες ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος. Πολιτικά σκουπίδια και προδότες υπάρχουν και κυβερνούν την χώρα φαινομενικά. Aπό πίσω υπάρχει ο μασονοσιωνισμός της νέας τάξεως. Ξυπνήστε προβατάνθρωποι δειλοί και φοβισμένοι. 400 χρόνια είχαμε τον Τούρκο δυνάστη.  Άδικα χύθηκε τόσο αίμα για την ελευθεριά μας;Μην γίνεστε δουλοπάροικοι με γραβατούλες και δούλοι των υλικών αγαθών που είναι βέβαιο ότι σε όσους δεν τα έχουν στερήσει ακόμη πλησιάζει η ώρα. Εδώ προδίδεται ότι ιερό και όσιο έχουμε!

Ε.Γ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα αγνοούμενο της Κύπρου, Τσιτιρίδη Κωνσταντίνο – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-18-augoustou-2016#ixzz4HfPyDhDy

Exit mobile version