Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανάνοιξαν οι κρουνοί της λαθρομετανάστευσης: 206 μπήκαν στην Μυτιλήνη – Μόλις 6 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία

Ξανάνοιξαν οι κρουνοί της λαθρομετανάστευσης: 206 μπήκαν στην Μυτιλήνη - Μόλις 6 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία

Κάθε μέρα που περνά ολοένα και επιβεβαιώνονται οι προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για ένα νέο λαθρομεταναστευτικό ρεύμα που θα πλημμυρίσει την Ελλάδα.  

Συνολικά 206 λαθρομετανάστες έφθασαν στη Λέσβο τα τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από χθες Τετάρτη μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί.

Σήμερα στη Λέσβο, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι 4.084 άτομα. Στη Χίο 3.061 και στη Σάμο 1.045. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται εγκλωβισμένοι 8.190 λαθρομετανάστες.

Κατά τα άλλα η δήθεν συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας ισχύει… 6 λαθρομετανάστες, όλοι ενήλικες άνδρες, υπηκοότητας οι τέσσερις Πακιστάν και οι δυο Αλγερίας επέστρεψαν σήμερα στην Τουρκία σε εφαρμογή της Συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

Οι 6 αναχώρησαν στις 9 το πρωί για το Δικελί της Τουρκίας με ειδικό δρομολόγιο πλοίου της γραμμής από τη Μυτιλήνη στα μικρασιατικά παράλια, ναυλωμένο από τη Frontex. Οι επαναπροωθηθέντες παραιτήθηκαν του δικαιώματος ασύλου και θα οδηγηθούν σε καταυλισμό στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε επίσης: Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Ποιοι “πρόσφυγες”; Το Λιμενικό Σώμα επιβεβαιώνει πως όλοι οι εισβολείς είναι λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mutilhnh-alloi-206-prosfuges-kai-metanastes-efthasan-sto-nhsi-molis-6-epana#ixzz4HioxQ9em

Exit mobile version