Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο πίσω από την επίθεση με πυροβόλο και τσεκούρια στη Μόσχα – Και οι δύο δράστες εξουδετερώθηκαν άμεσα από τα Σώματα Ασφαλείας

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο πίσω από την επίθεση με πυροβόλο και τσεκούρια στη Μόσχα - Και οι δύο δράστες εξουδετερώθηκαν άμεσα από τα Σώματα Ασφαλείας

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση εναντίον ενός φυλακίου της τροχαίας έξω από τη Μόσχα μία ημέρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δυο δράστες σκοτώθηκαν.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Άμακ, οργάνου προπαγάνδας της.

Σύμφωνα με κείμενο που μετέδωσε το Άμακ, «δύο μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε ρώσους αστυνομικούς στην περιοχή Μπαλασίχα, ανατολικά της Μόσχας».

Η ρωσική πλευρά ανέφερε ότι δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με ένα πυροβόλο όπλο και δυο τσεκούρια, επιτέθηκαν εναντίον ενός φυλακίου της τροχαίας σε μια περιοχή έξω από τη Μόσχα χθες.

Ο ένας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης ενώ ο δεύτερος ενώ πρόβαλε ένοπλη αντίσταση και σκοτώθηκε αργότερα.

Προφανώς το Ισλαμικό Χαλιφάτο προσπαθεί να αντιδράσει στον συνεχή βομβαρδισμό του από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά αποτυγχάνει οικτρά, αφού οι Ρώσοι δεν είναι δέσμιοι του πολυπολιτισμού και της «ανοιχτής κοινωνίας», όπως οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και έτσι στο πρώτο δείγμα ισλαμικής τρομοκρατίας θα προβεί στην λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-islamiko-chalifato-pisw-apo-thn-epithesh-me-purobolo-kai-tsekouria-sth-m#ixzz4HoMwPK81

Exit mobile version