Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκλίσεις Μέρκελ σε Ερντογάν: Ευχαριστούμε για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας στέλνεις «Σουλτάνε»

Υποκλίσεις Μέρκελ σε Ερντογάν: Ευχαριστούμε για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας στέλνεις «Σουλτάνε»

Το γεωπολιτικό παίγνιο καλά κρατεί στις πλάτες των λαών της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ηγεσίες των χωρών της είναι προσδεδεμένες στο άρμα των αμερικανοσιωνιστών και ως εκ τούτου τώρα σπεύδουν να κάνουν τεμενάδες στον «σουλτάνο» Ερντογάν που τους εκβιάζει με τις επισκέψεις στη Ρωσία.

Δείτε, λοιπόν, τραγελαφικές δηλώσεις που έκανε η Μέρκελ σε συνέντευξή της στο δίκτυο εφημερίδων «RedaktionNetzwerk Deutschland».

Ενώ η Ευρώπη μετρά τις εκατόμβες των νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία και η γερμανία προσφάτως βίωσε και συγκέντρωση – πορεία ισλαμιστών υπέρ του Ερντογάν, η Μέρκελ κάνει λόγο για «απογοητευτικά παραδείγματα ανεπιτυχούς ενσωμάτωσης», αλλά τονίζει ότι «θα ήταν εντελώς λάθος να εξαχθούν από αυτό συμπεράσματα για όλους τους τουρκικής καταγωγής πολίτες που ζουν στην Γερμανία».

Εν συνεχεία, μάλιστα, ευχαρίστησε και τον Ερντογάν για το λεγόμενο «προσφυγικό»! Ιδού τι είπε: «Η απόπειρα πραξικοπήματος με πολλά θύματα αποτελεί για την Τουρκία ένα άσχημο σημείο καμπής. Η Τουρκία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, είναι ένας σημαντικός εταίρος. Είναι δε σημαντική και για την επίλυση συγκεκριμένων διενέξεων. Σκέφτομαι ειδικά το δράμα που εκτυλίσσεται στην Συρία. Η Τουρκία έχει υποδεχτεί τρία εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Είναι έτσι η χώρα με την μεγαλύτερη συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής καταστροφής στην Συρία»

Βεβαίως, η Μέρκελ δεν είπε κουβέντα για το παρακρατικό δουλεμπορικό κύκλωμα που έχουν οι τούρκοι και θησαυρίζουν, στέλνοντας αυτά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. Ούτε συζήτηση, βεβαίως, για το γεγονός ότι οι δρόμοι της λαθρομετανάστευσης είναι οι δρόμοι του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Όλα καλά, αφού διέταξε ο παγκόσμιος αμερικανοσιωνιστικός αφέντης, ο οποίος θέλει την τουρκία περιφερειακή δύναμη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την Ελλάδα υποτελή αυτής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upokliseis-merkel-se-erntogan-eucharistoume-gia-ta-ekatommuria-twn-lathrome#ixzz4HoQA5MBm

Exit mobile version