Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ: Να πιέσουμε οικονομικά την Ελλάδα για να κρατήσει όλα τα “προσφυγάκια”

Γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ: Να πιέσουμε οικονομικά την Ελλάδα για να κρατήσει όλα τα “προσφυγάκια”

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η περιβόητη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας (όπως κι όσο εφαρμόστηκε…) πνέει τα λοίσθια, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel” από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, η κυβέρνηση της χώρας ετοιμάζεται για την ώρα της κατάρρευσης της συμφωνίας. Τι σχέση έχει με μια τέτοια υπόθεση το υπουργείο Οικονομικών; Κι όμως έχει. Καθότι, σύμφωνα πάντα με το Spiegel, επισημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η πλήρης συνεργασία της Ελλάδας, ακόμη και αν χρειαστεί να της ασκηθεί «οικονομική πίεση».

Ιδού τι γράφει -επί λέξει- το εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου (που δεν διαψεύσθηκε…): «Πρέπει να εξασφαλιστεί η συνολική συνεργασία της Ελλάδας – και με τη χρήση οικονομικής πίεσης. Διαφορετικά υπάρχει η απειλή να υποχωρήσουμε σε μια συνοριακή γραμμή, η οποία μπορεί να κρατηθεί μόλις στα Δυτικά Βαλκάνια».

Καταλαβαίνετε τώρα για οι –παλαιοί και νέοι- μνημονιακοί τσανακογλείφτες εφαρμόζουν οικονομικά προγράμματα που κατά κοινήν ομολογίαν «δεν βγαίνουν»; Για να είναι η Ελλάδα μια ζωή όμηρος των εντολέων τους!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germaniko-up.oik-na-piesoume-oikonomika-thn-ellada-gia-na-krathsei-ola-ta-p#ixzz4HtY71ML9

Exit mobile version