Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την ίδρυση του Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου Μεσσηνίας στους Γαργαλιάνους

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την ίδρυση του Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου Μεσσηνίας στους Γαργαλιάνους

Στο εθνικιστικό προπύργιο της Μεσσηνίας ,στην πανέμορφη πόλη των Γαργαλιάνων το Σάββατο 20 Αυγούστου πήρε σάρκα και οστά ένα ακόμα εφαλτήριο εθνικιστικών αγώνων.

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση και η ιδρυτική διακήρυξη του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Μεσσηνίας υπό την σκέπη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρουσία πλήθος κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Έγινε έτσι πραγματικότητα μια πάγια απαίτηση του αγροτικού κόσμου μιάς περιοχής που το εθνικιστικό κίνημα χαίρει μεγάλης εκτίμησης και άξιων εργατών της εύφορης γης.

Η εκδήλωση άρχισε με έναν  σύντομο χαιρετισμό του προσωρινά υπεύθυνου του συλλόγου συναγωνιστή ΣΩΤ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος τόνισε την ανάγκη στήριξης του συλλόγου και την αγωνιστική εγρήγορση.

Ο συν. ΔΗΜ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ως γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ανεφέρθη στο ιστορικό της γέννησης του συλλόγου και στις δραστηριότητες του άμεσου μέλλοντος με πιο σημαντική μια έκθεση προϊόντων του νομού μας εκ μέρους των μελών του συλλόγου στο Βέλγιο.

Τον λόγο έλαβε ο συν.ΓΕΩΡ.ΕΠΙΤHΔEΙΟΣ Ευρωβουλευτής του κινήματος που με την σειρά του τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του εγχειρήματος γιατί η γη είναι ιερή για μας τους Ελληνες. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια αφελληνισμού της πατρώας γης και τον εξανδροπισμό των Ελλήνων στα χρόνια του μνημονίου από αριστερά και δεξιά.

Τελείωσε δε καταχειροκροτούμενος την ομιλία του λέγοντας ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν όσο υπάρχει το εθνικιστικό κίνημα και η Χρυσή Αυγή.

Τελευταίος και κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Β’ Πειραιά συν.Γ.ΛΑΓΟΣ. Καταιγιστικός και εν μέσω ενθουσιασμού ανεφέρθη στην γενικότερη πολιτική κατάσταση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας.

Εξήγησε ποιες είναι οι θέσεις του κινήματος για το αγροτικό ζήτημα, ζήτησε τον αγώνα όλων για την επιτυχία και κυρίως μετέδωσε την ζωντάνια και την πολυμορφία του εθνικιστικού αγώνα σε όλες τις πτυχές του.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το συμβούλιο της Τ.Ο και ο τοπικός βουλευτής ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο υπό την σκιά του αγάλματος του ντόπιου ήρωα μακεδονομάχου ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-megalh-epituchia-h-ekdhlwsh-gia-thn-idrush-tou-agrotokthnotrofikou-swmat#ixzz4HwZeG4uE

Exit mobile version