Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίος βουλευτής πήγε να βγάλει πολιτικό λόγο σε συναυλία στην Κοζάνη και… “τα άκουσε” από πολίτες

Συριζαίος βουλευτής πήγε να βγάλει πολιτικό λόγο σε συναυλία στην Κοζάνη και… “τα άκουσε” από πολίτες

O λόγος για τον βουλευτή του Σύριζα (Κοζάνης), Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος παρέστη στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε χθες, το Σάββατο 20 Αυγούστου, στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου, για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.

Σε κάποια στιγμή, ζητήθηκε από τον βουλευτή να απευθύνει ένα μικρό χαιρετισμό, κάτι που εν τέλει συνέβη. Σύμφωνα με τις επώνυμες μαρτυρίες, που έχει στη διάθεσή του το Kozan.gr, ο κ. Δημητριάδης άρχισε να αναπτύσσει, σε γενικές γραμμές, το  πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι διορίσαμε γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό (στο Κέντρο Υγείας), ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν σύντομα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία – χαιρετισμό του, ένας από τους παρευρισκομένους, του είπε: “Κύριε βουλευτά αυτό που κάνετε είναι λάθος. Εδώ είμαστε για έναν ιερό σκοπό και εσείς ήρθατε εδώ να απευθύνετε πολιτικό λόγο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε”.

Ο βουλευτής, αν και ξαφνιάστηκε (αρχικά), συνέχισε να υπερασπίζεται τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως: “εμείς αυτό που λέμε το κάνουμε”.

Δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο ο συριζαίος βουλευτής έβγαλε τον λόγο του ή πως προσπάθησε να υπερασπίσει τα λεγόμενά του αλλά εάν κρίνουμε από την κοινοβουλευτική του παρουσία, σίγουρα θα χάρισε στους παρευρισκόμενους άφθονο γέλιο.

Λίγο αργότερα και ενώ είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση ο βουλευτής, το λόγο έλαβε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου, η οποία αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας, αναφέρθηκε σε μερικές χαρακτηριστικές ελλείψεις, που προκάλεσαν εντύπωση κι αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο τραγικά είναι τα πράγματα, εν αντιθέσει με τα όσα είχε προηγουμένως αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, που παρέπεμπαν σε μια άλλη εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Δυστυχώς, την αγωνία της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας, που ήταν διάχυτη στα λεγόμενά της, δεν είχε την ευκαιρία να την αισθανθεί ο βουλευτής Κοζάνης, Μ. Δημητριάδης, αφού είχε – ήδη – αποχωρήσει.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaios-bouleuths-phge-na-bgalei-politiko-logo-se-sunaulia-sthn-kozanh-ka#ixzz4I5JP2DJH

Exit mobile version