Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Check in στο μνημόνιο: Tο facebook γίνεται ο στενός συνεργάτης των συριζαίων στα φορολογικά μέτρα

Check in στο μνημόνιο: Tο facebook γίνεται ο στενός συνεργάτης των συριζαίων στα φορολογικά μέτρα

Ο Μεγάλος Αδελφός του οποίου για χάρη του έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες θεωρίες συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο και αυτός δεν είναι άλλος από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το instagram και το twitter.

Μέσα τα οποία με την προσωπική μας αποδοχή έχουν στην διάθεσή τους άπειρες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής μας τις προσωπικές μας σκέψεις και ιδέες και το τραγικότερο όλων είναι ότι σταματά η ανωνυμία μας καθώς η μόδα των selfies κοινοποίησε και στον πλέον άγνωστο σ΄ εμάς την εικόνα μας.

Αυτά τα στοιχεία λοιπόν, δόθηκαν με ένα like μας και είναι έτοιμα να διατεθούν στον οποιοδήποτε μ’ ένα απλό κλικ. Έτσι σκέφτηκαν και οι κυβερνώντες αυτού του τόπου, η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία διαμέσου του Υπουργείο Οικονομικών επεκτείνει το καθεστώς του “τρομονόμου” σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες προκειμένου να τους αποδώσει νέους αιματηρούς φόρους σύμφωνα με τα like, τα ουάου και τέλειο που έχουν πατήσει.

Και για όσους θεωρούν πως όλα τα παραπάνω αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, με την Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων να επιστρατεύει σχέδιο δράσης που χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες οι αμερικανικές φορολογικές αρχές και αφορά το διαδίκτυο και ειδικότερα τα κοινωνικά δίκτυα από τα οποία εκτός από τις κλασικές φωτογραφίες που θα αποδεικνύουν πολυτελή βίο, θα συλλέγονται στοιχεία που αφορούν συμμετοχή σε κλαμπ πλουσίων (λέσχες γκόλφ, πολυτελών αυτοκινήτων).

Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι πως οι ελεγκτικές αρχές έχουν ήδη αρκετά στοιχεία για να καταδικάσουν όσους φοροδιαφεύγουν αλλά παρόλα αυτά επιλέγουν να τους αφήνουν ατσαλάκωτους. Ο απλός Έλληνας θα είναι αυτός ο οποίος θα κλιθεί για ακόμη μια φορά να πληρώσει καθώς μόνον σε αυτόν εφαρμόζονται πλήρως και αδέκαστα οι νόμοι αυτού του κράτους. Ο απλός Έλληνας λοιπόν είναι αυτός που θα πρέπει μια και καλή να μπλοκάρει τους εμπνευστές και τους συνεχιστές των μνημονίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/check-in-sto-mnhmonio-to-facebook-ginetai-o-stenos-sunergaths-twn-surizaiwn#ixzz4I5KlrXPY

Exit mobile version