Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελλάδα: Χώρα ανοιχτών συνόρων μόνο για… εισερχόμενους!

Ελλάδα: Χώρα ανοιχτών συνόρων μόνο για... εισερχόμενους!

Είναι γνωστό -εδώ και 25 χρόνια- ότι όποιος θέλει να μπει στην Ελλάδα μέσω των ελληνο-αλβανικών συνόρων, μπαίνει χωρίς κόπο και κίνδυνο συλλήψεως.

Είναι βεβαίως απορίας άξιον, πως η Αστυνομία δεν μπορεί να πιάσει τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται επί ελληνικού εδάφους, από τα ίδια πάντα μονοπάτια, που είναι μονίμως αφύλακτα – προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» να κάνουν τα στραβά μάτια.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όσους επιχειρούν να διαβούν τα σύνορα… αντιστρόφως. Έτσι, στο ακριτικό χωριό Μολυβδοσκέπαστη της Κόνιτσας, εντοπίστηκαν 22 Αφγανοί, προερχόμενοι από το hot spot των Οινοφύτων Βοιωτίας, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Αλβανία.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με την οδηγία να… επιστρέψουν (μόνοι τους, χωρίς συνοδεία…) στο κέντρο φιλοξενίας από το οποίο έφυγαν και να μην το κουνήσουν από την Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων» – αλλά μόνο για όσους εισέρχονται.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellada-chwra-anoichtwn-sunorwn-mono-gia…-eiserchomenous#ixzz4I5zqPs3b

Exit mobile version