Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική επανεμφάνιση του “μαζί τα φάγαμε” Πάγκαλου

Ξοφλημένος πολιτικά και απόλυτα λαομίσητος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, βρίσκει που και που την ευκαιρία να αρθρογραφεί στα έντυπα του ΔΟΛ για να ξεφεύγει από την πλήξη του ως συνταξιούχος πολιτικάντης. Όταν δεν το κάνει αυτό, βρίσκει άλλους τρόπους για να προκαλεί το πανελλήνιο.

Όπως η πρόσφατη αναφορά του σε ταβέρνα (πού αλλού;) της Λευκάδας, την οποία επέλεξε προφανώς λόγω του τίτλου της “μαζί τα φάγαμε”. Μια επιγραφή, η οποία παραπέμπει ευθέως στην ομότιτλου περιεχομένου ρήση του Πάγκαλου προ μιας πενταετίας περίπου, με την οποία προσπάθησε τότε να καλλιεργήσει μια συλλογική-συνολική ευθύνη στον Ελληνικό Λαό για το κατρακύλισμα στην μνημονιακή κατοχή. Ανέβασε, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία της ταβέρνας, η οποία συνοδεύτηκε από το εξής σχόλιο: “Υποχρέωση όσων φιλοδοξούν να παράγουν πολιτκή είναι να κάνουν αντιληπτή την άποψή τους. Φωτό από την υπέροχη Λευκάδα”.

Οι τσαρλατανισμοί και η απίστευτα μνημονιακή προσήλωση και υποτέλεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας κάνει να ξεχνάμε εκείνους που οδήγησαν την Χώρα στην μέγγενη των Μνημονίων. Εκείνους, δηλαδή, που οδήγησαν και επίσημα την Χώρα στην χρεοκοπία, την απώλεια της Εθνικής της Κυριαρχίας, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων. Έκαναν ό,τι έκαναν και τώρα αμετανόητοι και ανάλγητοι έχουν το απύθμενο θράσος να σπάνε και πλάκα, με τις φωτογραφίες τις οποίες χρησιμοποιούν.

Γιατί, όμως, να μην το κάνουν αυτό από την στιγμή που εκείνοι που κυβερνούν σήμερα και κατήγγειλαν παλαιότερα τον Πάγκαλο, τόσο για την συγκεκριμένη έκφραση όσο και για την προσήλωσή του στις μνημονιακές απαιτήσεις, είναι οι ίδιοι οι οποίοι τώρα έχουν μετατραπεί στους πιο φανατικά υπάκουους διαχειριστές των επιθυμιών και των εντολών των διεθνών τοκογλύφων;

Μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρέμεινε αλώβητο, αυθεντικό και γενναίο, ώστε να σηκώνει την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης στην λαίλαπα του Μνημονίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-epanemfanish-tou-mazi-ta-fagame-pagkalou#ixzz4IBlsNh89

Exit mobile version