Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη, 41ετών, με την γυναικαδέλφη της Αλέξω, 56 ετών, τουφεκίστηκαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες ύστερα από καταδίκη τους σε θάνατο από το ανταρτοδικείο, με την κατηγορία ότι ”κατέστρωσαν την απόδραση από το χωριό των τεσσάρων παιδιών της, καθώς και της μάνας της, της αδελφής της και της ανιψιάς της” για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών. Γυρίστηκε και ταινία η οποία προβλήθηκε μόνο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα αλλά λόγω “δημοκρατικών” απειλών, βομβιστικών επιθέσεων, ξυλοδαρμών και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ, τελικώς η προβολή της διακόπηκε με εντολή της κυβέρνησης του “σοσιαλιστή” Ανδρέα Παπανδρέου. Στο χωριό Λιά της Ηπείρου, όπου διαδραματίσθηκαν τα τραγικά γεγονότα της εκτελέσεως των δυο γυναικών από τους κομμουνιστές περιγράφονται στο βιβλίο ”Ελένη” του Νίκου Γκατζογιάννη, αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα απαγορεύτηκαν στην Ελλάδα υπό της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και τελικά η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία.

Μ.Μ.

Όλα για τους δανειστές: Ακόμα 19 προαπαιτούμενα θα εκπληρώσουν οι Συριζαίοι μέχρι τον Οκτώβριο – Όλη η λίστα

Οι χλιδάτοι μεγαλοαστοί του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερή φρασεολογία και τη καπιταλιστική τσέπη, παριστάνουν τους προστάτες των φτωχών πλην όμως τα οικονομικά μέτρα τα οποία λαμβάνουν εξοντώνουν τις ασθενέστερες τάξεις για τις οποίες υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται, ξεπερνώντας ακόμη και τους προηγούμενους δεξιούς πολιτικούς απατεώνες σε αναλγησία. Με μια ανελέητη φορομπηχτική πολιτική, την οποία επιβάλλει η διεθνής τοκογλυφία εξαντλούν τα πλέον πενιχρά εισοδήματα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την κατανάλωση, ακόμη και στα είδη βασικής ανάγκης. Η αύξηση του ΦΠΑ στα είδη βασικής διατροφής ανάγκασαν τους Έλληνες να περιορίσουν ακόμη και τα αναγκαία προς σίτιση των οικογενειών τους. Ανεργία και φτώχεια για μια Ελλάδα χωρίς μέλλον για τους γηγενείς κατοίκους, οι οποίοι με σταθερούς ρυθμούς αντικαθίστανται από τις συνεχείς ροές λαθρομεταναστών, οι οποίοι απολαμβάνουν τον πλούτο της χώρας ζώντας σε βάρος των Ελλήνων.

Σ.Μ.

Βαριά τα μέτρα του Σύριζα για τους αγρότες: Θα πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές του 2017 με βάση τα εισοδήματα του 2015

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Ελλάδα ισλαμοποιείται. Γεμίζει με λαθρομετανάστες κάθε μορφής και ειδικότητας. Όταν τώρα που είναι λίγοι (;) δημιουργούν τόσα προβλήματα να φαντασθούμε τι θα γίνει όταν γεμίσουν ολόκληρη την Ελλάδα με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης των εγγονών του Στάλιν. Όλοι αυτοί συνεννοούνται αμέσως και χωρίς αντιρρήσεις οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Όταν θα αποφασίσουν να επιτεθούν «ειρηνικά» στον περίγυρο τους, με αιτήματα όπως τα «ανθρώπινα δικαιώματά» τους, αναρωτιέμαι τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή η “διαμαρτυρία”, αλλά και τι θα γίνει και με τα δικά μας ανθρώπινα δικαιώματα, αν κατά λάθος απέμειναν μερικά, όπως το δικαίωμα στην αναπνοή!

Σπύρος Μ.

Τεταμένες αλλά όχι εχθρικές οι σχέσεις τουρκίας-ΗΠΑ: Διαπιστευτήρια στους Αμερικανούς δίνει ο τούρκος πρωθυπουργός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-augoustou-2016#ixzz4IEgXNGOa

Exit mobile version