Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαιώνιση της διαπλοκής η δημοπρασία του Σύριζα για τις τηλεοπτικές άδειες σε παλιούς και νέους καναλάρχες

Διαιώνιση της διαπλοκής η δημοπρασία του Σύριζα για τις τηλεοπτικές άδειες σε παλιούς και νέους καναλάρχες

Ένα νέο νοσηρό και ανίερο σύστημα διαπλοκής επιχειρεί να στήσει ο Σύριζα με την διάτρητη και στημένη δημοπρασία για τις νέες τηλεοπτικές άδειες.

Με μια πρωτοφανή μαφιόζικη διαδικασία και παραβλέποντας όλους τους κανόνες και τους θεσμούς (ΕΣΡ) ο φιλόδοξος αρχιμιντιάρχης Νίκος Παππάς θα μοιράσει τις 4 (τόσες χρειάζεται…) άδειες πανελλήνιας εμβέλειας σε νέους και παλιούς νταβατζήδες.

Να σημειώσουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την διαδικασία και μάλιστα με επίσημο γραπτό αίτημα που έστειλε στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αιτήθηκε την αποστολή παρατηρητή εκ μέρους του κόμματος κατά την δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το αίτημα της Χρυσής Αυγής απορρίφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και μάλιστα προφορικά και όχι γραπτά με το πρόσχημα ότι δεν προβλέπεται η αποστολή παρατηρητή για το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας και για κανένα κόμμα γενικότερα.

Είμαστε σίγουροι ότι την ερχόμενη Τρίτη ο Σύριζα πίσω από κλειστές πόρτες θα ξεπουλήσει το δημόσιο αγαθό των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που είναι περιουσία του ελληνικού λαού και θα δημιουργήσει το δικό του ελεγχόμενο κύκλωμα καναλαρχών και νταβατζήδων.

Όσον αφορά για την συνεχιζόμενη φίμωση και συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής από τους παλιούς και νέους καναλάρχες δεν αναμένουμε καμία αλλαγή ή τήρηση της νομιμότητας και της πολυφωνίας

Για το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:  “Ο ΣΥΡΙΖΑ διαιωνίζει την διαπλοκή και στήνει πίσω από κλειστές πόρτες τα δικά του διαπλεκόμενα κυκλώματα με μόνιμο θύμα τον ελληνικό λαό και την ελεύθερη ενημέρωση“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diaiwnish-ths-diaplokhs-h-dhmoprasia-tou-suriza-gia-tis-thleoptikes-adeies#ixzz4IHffhf2r

Exit mobile version