Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και δεύτερο φράχτη ανάσχεσης των λαθρομεταναστών σχεδιάζει η Ουγγαρία

Και δεύτερο φράχτη ανάσχεσης των λαθρομεταναστών σχεδιάζει η Ουγγαρία

Έχοντας μια ηγεσία η οποία ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλό της Πατρίδας και του Λαού, χωρίς να δέχεται διαταγές και υποδείξεις ούτε από διεθνείς τοκογλύφους ούτε από καλοπληρωμένους και αναιδείς “αντιρατσιστές” τύπου Μούιζνιεκ, η Ουγγαρία δείχνει να νοιάζεται για την διαφύλαξη των συνόρων.

Γι’ αυτό τον λόγο σχεδιάζει να υψώσει και δεύτερο φράκτη στα νότια σύνορά της με τη Σερβία για να εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να εισέρχονται στο έδαφός της, δήλωσε σήμερα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν στον δημόσιο ραδιοσταθμό της χώρας.

Ο νέος φράκτης, ο οποίος θα κατασκευαστεί κατά μήκος αυτού που υπάρχει ήδη, θα έχει στόχο να ενισχυθεί ο πρώτος ώστε να εμποδιστεί η ενδεχόμενη είσοδος εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ουγγαρία στην περίπτωση που αλλάξει η πολιτική της Τουρκίας για τη μετανάστευση. “Γίνεται ο τεχνικός σχεδιασμός για την κατασκευή ενός πιο ισχυρού συστήματος άμυνας δίπλα στην υπάρχουσα γραμμή άμυνας η οποία κατασκευάστηκε πέρυσι γρήγορα“, σημείωσε ο Όρμπαν.

Ο συρμάτινος φράκτης που υψώθηκε κατά μήκος των νότιων συνόρων της Ουγγαρίας με την Σερβία και την Κροατία μείωσε σημαντικά την εισροή προσφύγων στην πρώτη. Ωστόσο ένας μικρός αριθμός λαθρομεταναστών εξακολουθεί να φτάνει στη μεθόριο της Ουγγαρίας με την Σερβία.

Τα εγχώρια ΜΜΕ του “συνταγματικού τόξου” είναι σίγουρο ότι θα εκφράσουν την αγανάκτησή τους και γι’ αυτή την κίνηση του Ορμπάν. Ένας πρωθυπουργός πραγματικός πατριώτης, ο οποίος μίλησε ευθέως τόσο για τον βρώμικο ρόλο του Σόρος όσο και για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Κάθε σύγκρισή του όχι μόνο με την εγχώρια πολιτική “ηγεσία”, αλλά και με όλο το υπόλοιπο φάσμα του “συνταγματικού τόξου” είναι κάτι παραπάνω από περιττή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-deutero-frachth-anascheshs-twn-lathrometanastwn-schediazei-h-ouggaria#ixzz4IUKd7TeO

Exit mobile version