Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Συνοδοιπόρος του Αλαφούζου σε όλες τις σκευωρίες ο επίορκος Ντογιάκος

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Συνοδοιπόρος του Αλαφούζου σε όλες τις σκευωρίες ο επίορκος Ντογιάκος

Την ώρα που το πανελλήνιο ακόμα βοά για τις ατασθαλίες και τις σκευωρίες του περιβόητου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ο συνοδοιπόρος του όπως αποδεικνύεται Γιάννης Αλαφούζος και συστηματικός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να εμφανιστεί ως ο άσπιλος εξυγιαντής της δημόσιας ζωής και του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Παραθέτουμε σχετικό άρθρο της εφημερίδας “Παραπολιτικά” για τις στενές και υπόγειες σχέσεις Αλαφούζου – Ντογιάκου:

Μνημειώδεις στους διαδρόμους των δικαστηρίων χαρακτηρίζονται οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ τον Εφετείου Αθηνών και του συγκροτήματος του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, το οποίο δημοσιοποιεί στοιχεία εκκρεμών δικογραφιών… αγνώστου προελεύσεως.

Ο δε Γ. Αλαφούζος δεν διστάζει να επικροτεί δημοσίως τις αποφάσεις του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ισίδωρου Ντογιάκου, του αναπληρωτή προϊσταμένου και κουμπάρου του, Γιώργου Γεράκη, καθώς και του εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου όταν ευνοείται από αυτές.

Σημειώνεται ότι ένας εξ αυτών είναι ο «Παναθηναϊκάκιας» του Αντ. Σαμαρά, που προφυλάκισε «τους άλλους τρεις» της Χρυσής Αυγής το 2013, ενώ οι άλλοι δύο με τις υπογραφές τους και τις… παραλείψεις τους κατάφεραν να αρχειοθετήσουν την υπόθεση Βγενόπουλου με το τραπεζικό σκάνδαλο στην Κύπρο και να οδηγήσουν σε επ΄ αόριστον αναβολή τη δίκη της Sίemens.”

Διαβάστε επίσης: Οργή Αλαφούζου για την Μάνδρου, γιατί δεν τον προειδοποίησε για την δέσμευση της περιουσίας του

Πάλι… στον τάκο ο Ντογιάκος: Πειθαρχική δίωξη από τον Άρειο Πάγο για την συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntogiakos-alafouzos#ixzz4IYhoBMoE

Exit mobile version