Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναρχικοί με ορμητήριο το Πολυτεχνείο πέταξαν πάνω από 80 μολότοφ κατά Αστυνομικών

Αναρχικοί με ορμητήριο το Πολυτεχνείο πέταξαν πάνω από 80 μολότοφ κατά Αστυνομικών

Βροχή οι μολότοφ έξω από το Πολυτεχνείο – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με δεκάδες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ – Απαγορεύθηκε η διέλευση στην Πατησίων

Σε «επαναστατική εγρήγορση» βρίσκονται οι γνωστοί άγνωστοι προστατευμένοι του πολιτικού συστήματος, οι οποίοι φαίνεται πως έφυγαν από το στάδιο της «επαναστατικής γυμναστικής» που είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες βδομάδες και είναι πλέον έτοιμοι σε περίπτωση που βρεθεί η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες σε δύσκολη θέση να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, αλλάζοντας την ατζέντα.

Άλλη μια επεισοδιακή νύχτα ήταν η χθεσινή έξω από το Πολυτεχνείο, με αντιεξουσιαστές να πετούν δεκάδες πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών και να βρίσκουν καταφύγιο μέσα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Η Πατησίων έμεινε κλειστή σχεδόν όλη τη νύχτα. Μέχρι τις 05:00 απαγορευόταν κάθε διέλευση αυτοκινήτου ή πεζού. Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν ομάδα κουκουλοφόρων άρχισε να πετάει μολότοφ στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, με τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για 80 περίπου βόμβες.

Δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη, ενώ από τις μολότοφ δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anarchikoi-me-ormhthrio-to-polutechneio-petajan-panw-apo-80-molotof-kata-as#ixzz4Ifq7G7Bi

Exit mobile version