Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το… τιμημένο ΚΚ€, η Μακρόνησος και το ΣΔΟΕ

Το… τιμημένο ΚΚ€, η Μακρόνησος και το ΣΔΟΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, ο αρχικουκουές σύντροφος Κουτσούμπας το αποφάσισε και πάει από μόνος του στην Μακρόνησο, μαζί με άλλους κουκουέδες!

 

Όχι για το λόγο που ίσως προς στιγμήν νομίσατε (μη βιάζεστε, το καλό πράμα αργεί να γίνει…), αλλά για να βγάλει λόγο σε ειδική εκδήλωση της  Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100χρονα του… τιμημένου, στον… «μαρτυρικό τόπο της Μακρονήσου», «ελληνικό Νταχάου» και τα λοιπά, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, η Μακρόνησος και τα υπόλοιπα νησιά έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα ως τόποι εξορίας για τους κομμουνιστές, κι αυτό θα ισχύει και όταν θα ανέλθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

Όχι, δε θα τους στείλουμε στην Μακρόνησο, για να τους κάνουμε ήρωες! Θα κάνουμε κάτι πιο απλό και απείρως πιο αποτελεσματικό: θα τους στείλουμε το ΣΔΟΕ, να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά τους. Κι από κει κι έπειτα, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία από την –πραγματικά- ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη!

(ΥΓ) 1: Σας παραθέτουμε φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τα… βασανιστήρια που υφίσταντο οι κομμουνιστές στο «ελληνικό Νταχάου», τις οποίες τράβηξαν οι ίδιοι – μέχρι και φωτογραφικές μηχανές τους επιτρεπόταν να έχουν στο… κολαστήριο!

(ΥΓ) 2: Τόσα δισεκατομμύρια έχουν και ούτε μια εκδρομή τζάμπα δεν διοργανώνουν οι σπαγκοραμμένοι! 10 ευρώ το άτομο θα πάρουν από τον κάθε… προσκυνητή του «ελληνικού Νταχάου»!

(ΥΓ) 3: Καλό είναι πάντως πριν πάνε εκεί τα συντρόφια να ρίξουν και ματιά στον… καιρό. Γιατί μπορεί να σηκώσει ξαφνικά κύμα και να μην μπορούν μετά να επιστρέψουν στο Λαύριο… Και πολύ θα τους κακοφανεί, έτσι καλομαθημένοι που είναι, αν περάσουν έστω κι ένα βράδυ στην Μακρόνησο…


ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-timhmeno-koukoue-h-makronhsos-kai-to-sdoe#ixzz4Ifr6vtLr

Exit mobile version