Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το βρώμικο σχέδιο του Σόρος για αποκαθήλωση του Πούτιν και αποσταθεροποίηση της Ρωσίας

Το βρώμικο σχέδιο του Σόρος για αποκαθήλωση του Πούτιν και αποσταθεροποίηση της Ρωσίας

Ο αμερικανοσιωνιστής δισεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος γεννηθείς το 1930 με το πραγματικό όνομα Γκιόργκι Σβάρτς (György Schwartz) φαίνεται ότι ακόμη και σε αυτή την προχωρημένη ηλικία είχε μια φαντασίωση ότι θα μπορούσε με τα λεφτά του να προωθήσει και να υποστηρίξει σχέδια εναντίον του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Για την ακρίβεια ήθελε να δημιουργήσει μια ελεγχόμενη από αυτόν αντιπολίτευση στο εσωτερικό της Ρωσίας με απώτερο σκοπό την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας.

Όμως η πρόσφατη διαρροή πληροφοριών από το DC Leaks σχετικά με τις δραστηριότητες του Σόρος ξεσκέπασαν πάνω από δυόμισι χιλιάδες (2500) έγγραφα από τα λεγόμενο Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) του.

Για την ακρίβεια νέα υπομνήματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αρχείο των DC Leaks δείχνουν ότι αυτή η αποτυχία του Σόρος να εκδιώξει τον Πούτιν δεν ήταν λόγω ελλείψεως συστηματικής προσπάθειας από την πλευρά του Σόρος. Συγκεκριμένα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Σόρος ήθελε συνεχώς να συντρίψει την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά αποτύγχανε ξανά και ξανά.

Συγκεκριμένα ένα έγγραφο με ημερομηνία Νοέμβριο του 2012 και με τίτλο ” OSF [Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας ] Πρακτικά Συναντήσεως σχετικά με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό για τη Ρωσία (OSF [Open Society Foundation] Russia Strategic Planning Meeting Notes) αναφέρει ότι μια ομάδα από διεθνείς εμπειρογνώμονες με καθαρά αντίθετες αντιλήψεις με την διακυβέρνηση Πούτιν κάθισε να συζητήσει για το πώς να εντοπίσει συνδυασμένες προτεραιότητες για τις δραστηριότητες του Ρωσικού κλάδου του Open Sociaty Foundation στο επόμενο έτος, δηλαδή για το 2013.

Το κύριο ερώτημα που τέθηκε σε εκείνη την συνάντηση ήταν να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η  συνεργασία των εταίρων του Open Society Foundation στην Ρωσία λαμβάνοντας υπόψη ότι το πολιτικό περιβάλλον είχε αρχίσει να επιδεινώνεται σφοδρά. Αυτό συνέβαινε επειδή ο Πούτιν, μετά από μια ανάπαυλα με την κυβέρνηση Μεντβέντεφ, είχε αρχίσει πια την αντεπίθεση του κυνηγώντας  δυναμικά όλα τα πλοκάμια του Σόρος. Στην ουσία η συνάντηση του Σόρος προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την κίνηση ματ του Πούτιν να εισάγει στην Ρωσική νομοθεσία τον νόμο “Ξένου Πράκτορα” με δικονομική ονομασία 102766-6, παραπομπή 121-FZ και ημερομηνία ενεργοποίησης 20 Νοεμβρίου 2012.

Αναλυτικά ο νόμος του «Ξένου Πράκτορα» με την επίσημη ονομασία “Τροποποιήσεις πράξεων νομοθετικού περιεχομένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη ρύθμιση των δραστηριοτήτων των μη κυβερνητικών οργανώσεων που εκτελούν δραστηριότητες ξένου πράκτορα” “On Amendments to Legislative Acts of the Russian Federation regarding the Regulation of the Activities of Non-profit Organisations Performing the Functions of a Foreign Agent” είναι ένας νόμος στη Ρωσία που απαιτεί από μη κυβερνητικές οργανώσεις που λαμβάνουν ξένες δωρεές και εκδηλώνουν πολιτική δραστηριότητα να καταγράφονται και να δηλώνονται με την πραγματική τους ιδιότητα δηλαδή ως ξένοι πράκτορες.

Βάσει αυτής της σωτήριας για την Ρωσία νομοθεσίας η εμπιστοσύνη του Ρωσικού Λαού σε αμφίβολες μη κυβερνητικές οργανώσεις γρήγορα χάθηκε. Με αποτέλεσμα οι υποκινούμενες εξεγέρσεις της “Ευρωπαϊκής Πλατείας ή Ευρωμαιντάν – Евромайдан” για μεγαλύτερη ευρωπαϊκή σύγκλιση και απομάκρυνση από τη Ρωσία στα τέλη του 2013 και αρχές του  2014 να μην πάρουν απειλητικές διαστάσεις για την Ρωσική κυβέρνηση.

Αδιαμφισβήτητα οι μαρτυρίες των εγγράφων αυτών του Τζορτζ Σόρος απεικονίζουν μια ανησυχητική τάση από τον δισεκατομμυριούχο να προσπαθεί συνεχώς να χρησιμοποιήσει τον πλούτο και την επιρροή του για να σπείρει το χάος και τη δυστυχία σε όλο τον πληθυσμό σε κάθε μεριά του πλανήτη. Με απώτερο σκοπό την προσπάθεια να επωφεληθεί τα μέγιστα από τη παγκόσμια δυστυχία που σπέρνει και να επιβάλλει τις νεοφιλελεύθερες πεποιθήσεις του ιδανικά σε μια διεθνή κλίμακα.

Είναι ένα δυστυχές γεγονός ότι ο Σόρος με το χρήμα του και μόνο έχει επηρεάσει καταλυτικά αρκετές πολιτικές καταστάσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχει σχέση και με την Ελλάδα είναι η χρηματοδότηση μεσών μαζικής επικοινωνίας αλλά και συμβούλων του Τσίπρα για την ευνοϊκή επικοινωνιακή μεταχείριση των στασιαστών στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τα παραπάνω έγγραφα του Σόρος παρέχουν ένα εκτεταμένο και αναλυτικό κατάλογο σημείων σχετικά με μελλοντικές δράσεις προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία τότε στο 2012. Αλλά παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον για την σημερινή Ελλάδα του 2016 μιας και τα ίδια σημεία εφαρμόστηκαν και στην πατρίδα μας δυστυχώς με επιτυχία.

Για παράδειγμα αν δούμε ειδικότερα στα σημεία που αναφέρεται ότι: η Ρωσία  θα πρέπει να κατακλυστεί από λαθρομετανάστες, απέτυχε μεν για την Ρωσία αλλά το ίδιο σχέδιο πέτυχε στην Ελλάδα,

θα πρέπει να επηρεαστούν προς όφελος του Σορός οι επιχειρήσεις των Ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, απέτυχε μεν για την Ρωσία αλλά το ίδιο σχέδιο πέτυχε στην Ελλάδα,

θα πρέπει να εντοπιστούν και να οργανωθούν οι αντίπαλοι του Πούτιν (για την Ελλάδα όπου Πούτιν αντικαθιστούμε με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή), πρόσφατα βγήκε στην δημοσιότητα οι προσεγγίσεις των πρακτόρων του Σόρος με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,

και να προωθηθούν οι αρχές του φιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης όπου εδώ στην Ελλάδα πραγματοποιείται με τις ανθελληνικές πράξεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ουρά τη Νέα Δημοκρατία).

Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να ζυγίσει το κόστος των ανθελληνικών πράξεων των πρακτόρων του Σόρος που είναι αποδεδειγμένα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ουρά τους η Νέα Δημοκρατία. Άλλη μια ψήφος στον Τσίπρα, τον Καμένο και τον Μητσοτάκη αλλά και στον φιλελεύθερο Λεβέντη, στο Ποτάμι του Μπόμπολα και στο προδοτικό ΚΚΕ είναι ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη  καταστροφή της Ελλάδας μας.

Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να δώσει την πολιτική δύναμη στην Χρυσή Αυγή να σταματήσει το εθνοκτόνο σχέδιο που οργανώνει ο Σόρος και τα πληρωμένα τσιράκια του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-soros-schediaze-na-ekdiwjei-ton-poutin-kai-na-apostatheropoihsei-thn-rwsi#ixzz4Ii9vMo00

Exit mobile version