Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμφύλια «αντιφασιστική» διαμάχη που προκαλεί τον γέλωτα: «Νέα» εναντίον «Εφημερίδας των Συντακτών»

Εμφύλια «αντιφασιστική» διαμάχη που προκαλεί τον γέλωτα: «Νέα» εναντίον «Εφημερίδας των Συντακτών»

Υπάρχουν στιγμές όπου οι διάφορες εσωσυστημικές αντιπαραθέσεις βγάζουν είτε ειδήσεις είτε γέλιο. Όταν, μάλιστα, συμβαίνουν και τα δύο, τότε το αποτέλεσμα είναι διπλά ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, συμβαίνει και με την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου του ΔΟΛ Μιχάλη Μήτσου και την Άντα Ψαρρά από την Εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των υποστηρικτών των παιδεραστών. Η αρχή έγινε στα «Νέα» του Σαββάτου όπου υπό τον τίτλο «Άντα Ψαρρά – Η ιεροεξετάστρια» μάθαμε πράγματα που είτε δεν τα ξέραμε καθόλου είτε τα υποψιαζόμασταν.

Π.χ. δεν… ξέραμε ότι, όπως γράφει ο Μήτσου, «η Άντα άρχισε να πολιτικοποιείται την εποχή της διάσπασης του ΚΚΕ εσωτερικού και της ίδρυσης της Β΄Πανελλαδικής. Σε αντίθεση όμως με άλλες γυναίκες του κύκλου της, δεν ήταν ούτε διανοούμενη ούτε φεμινίστρια. Ένας παλιός της γνωστός τη θυμάται ως αντικείμενο του πόθου όλων των συντρόφων. Όπως μου είπε, “ήταν για τους αριστεριστές ό,τι ήταν η Γκαλά για τους σουρεαλιστές. Η Άντα ήταν η Ηγερία της Β΄Πανελλαδικής”. Και όχι μόνο της Β΄Πανελλαδικής. Όταν πήγαινε για μπάνιο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, τραβούσε τα βλέμματα ανθρώπων όλων των ηλικιών  – και προφανώς όλων των ιδεολογιών. Το βεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες. Ήταν η εποχή της αθωότητας. Ήταν η εποχή των προκλήσεων».

Για να επιβεβαιώσει, μάλιστα, ο υπάλληλος του ΔΟΛ το οφθαλμοφανές της αναμφισβήτητης ωραιότητας της Άντας Ψαρρά δημοσιεύει και μια χαρακτηριστική φωτογραφία της, διαψεύδοντας έτσι με τον πιο αποστομωτικό τρόπο όσους πιθανώς υποστήριζαν ότι ειρωνευόταν την Ψαρρά όταν την χαρακτήριζε στο κείμενό του ως «αντικείμενο του πόθου όλων των συντρόφων» και ότι «τραβούσε τα βλέμματα όλων των ηλικιών»… Αμέσως μετά ακολουθεί από τον Μήτσου η επιβεβαίωση της… υποψίας που είχαμε, καθώς γράφει χαρακτηριστικά ότι «Θα ακολουθούσε η εποχή της σοβαρότητας, που σηματοδοτήθηκε από τη γνωριμία της και τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά».

Με απλά λόγια, ένα ζευγάρι εκτυφλωτικής ομορφιάς… Πέρα, όμως, από «την πλάκα» που προφανώς επιχειρεί να σπάσει ο Μήτσου, στη συνέχεια επιβεβαιώνει κάτι πολύ πιο σοβαρό, όταν γράφει ότι «Κρίνοντας από την αρθρογραφία της, οι βασικοί εχθροί της είναι δύο. Η Χρυσή Αυγή, εναντίον της οποίας ξιφουλκεί με επιμονή και γενναιότητα. Και ο… ΔΟΛ. Εδώ μάλιστα συμβαίνει κάτι περίεργο: η αρθρογράφος που μετά το περυσινό δημοψήφισμα κατηγορούσε παλιούς της συντρόφους ότι χρησιμοποιούσαν “αριστερόμετρο” ισχυρίστηκε τις προάλλες ότι “στα μέσα του ΔΟΛ δεν υπάρχει όχι αποτύπωμα αλλά ούτε καν ίχνος δημοσιογραφικής παρουσίας που να ασπάζεται την Αριστερά”. Και ότι “ακόμα κι αν έχει ξεμείνει κάποιος δημοσιογράφος στο συγκρότημα που να διατηρεί αριστερή άποψη, είναι απολύτως απίθανο να μπορέσει να τη διατυπώσει”».

Επιβεβαίωση, λοιπόν, κι από αλλού της εμμονής της πανέμορφης Άντας Ψαρρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την επιχειρηματολογία της βεβαίως να προκαλεί πάντοτε τον γέλωτα, όπως, φυσικά, τον γέλωτα προκαλεί, εκτός από την φιλοσυριζαίικη στάση της, τόσο οι χαρακτηρισμοί 37χρονων τρομοκρατών ως «νεαρών» και 22χρονων ως «μωρά στο εδώλιο» όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου πρώην (;) συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη.

Στο ειρωνικό κείμενο του Μήτσου ανέλαβε να απαντήσει την Δευτέρα η Ψαρρά, με τον «πονηρό» τίτλο «Δημοσιογραφία του ΔΟΛου», στο οποίο καταφέρνει να είναι η γνωστή Άντα Ψαρρά: απαντά, δηλαδή, χωρίς να γράφει τίποτα το ουσιαστικό. Έχει, πάντως, ενδιαφέρον το «ξεκατίνιασμα» μεταξύ τους των διαφόρων εκπροσώπων των συστημικών ΜΜΕ.

Το κοινό μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τους κρατά αλώβητους από τις αντιπαραθέσεις ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε κι εμείς από την μεριά μας διάφορα πράγματα που αφορούν την δράση τους. Πράγματα που με τον τρόπο τον οποίο γράφονται μας διασκεδάζουν αφάνταστα για το «πολιτισμένο» ύφος της διαμάχης που έχουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emfulia-antifasistikh-diamachh-pou-prokalei-ton-gelwta.-nea-enantion-efhmer#ixzz4IlDea7eg

Exit mobile version