Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαράει διάλυση η Ένωση Φραπέδων! Κεραυνούς κατά του Λεβέντη έριξε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου: “Μας έκανε υποστηρικτές του Τσίπρα”

Βαράει διάλυση η Ένωση Φραπέδων! Κεραυνούς κατά του Λεβέντη έριξε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου: “Μας έκανε υποστηρικτές του Τσίπρα”

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του μορφώματος της Ένωσης Κεντρώων και του γραφικού φραπεδόμαγκα προέδρου της, Βασίλη Λεβέντη, στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του Τόπου, φαίνεται ότι έχει αρχίσει για τα καλά. Οι αλλοπρόσαλλες τακτικές του ψευτοπροφήτη Λεβέντη και η συνεχής εκτόξευση γραφικοτήτων και πολιτικών ανοησιών από το στόμα του οδηγεί διάφορα στελέχη του μορφώματός του “να την κάνουν”, προκειμένου να διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον σε κάποιον άλλον συστημικό φορέα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η χθεσινή παραίτηση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Φραπέδων και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος με επιστολή του ρίχνει κεραυνούς κατά του Βασίλη Λεβέντη κάνοντας λόγο για “παλαιοκομματικές νοοτροπίες” που “φωλιάζουν” στο κόμμα. Παράλληλα στο κείμενο της παραίτησής του επισημαίνει: “Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά”.

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι η συνάντησή του με τον Λεβέντη παρουσία του βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη που, όπως φάνηκε, ήταν άκαρπη. “Εγώ θέλω να σε προστατεύσω από τις λακκούβες, και επιθυμώ να χαράξω συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, την οποία και πρέπει να ακολουθήσεις” φέρεται ότι είπε ο Βασίλης Λεβέντης στον Γιάννη Καλλιάνο. Δεν θεωρώ λογικό να συμβουλεύω εγώ τον Τσίπρα, ούτε να λέω ότι είναι καλό παιδί και… θα φάμε ψαράκι στο Σούνιο, του αντέτεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως πλέον εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος στην συνέχεια δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησής του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάννης Καλλιάνος εξακολουθεί να έχει πολιτικές φιλοδοξίες, όπως φάνηκε και στην επιστολή, αφού τόνιζε ότι παραμένει “δίπλα στην κοινωνία και απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος”. Μάλλον ο μετεωρολόγος φρόντισε ήδη να πιάσει στασίδι στην ΝΔ, βλέποντας ότι ο χαβαλές των Ελλήνων ψηφοφόρων δεν είναι αρκετός πλέον για να ξαναβάλει το μόρφωμα αυτό στην Βουλή. Επομένως, είναι προφανές ότι αναζητεί τον επόμενο πολιτικό του σταθμό.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη κρίση στο κόμμα του Λεβέντη. Μια σειρά από στελέχη τον έχουν καταγγείλει και μάλιστα μια ομάδα από αυτούς έχει δημιουργήσει την κίνηση Ταυτότητα Κεντρώων Δημοκρατών, ενώ άλλοι έχουν στείλει στον πρόεδρο και εξώδικα γιατί δεν τήρησε την δέσμευσή του για εναλλαγή των βουλευτών κάθε έξι μήνες. Πριν από λίγο καιρό ο Λεβέντης τους είχε απαντήσει: “Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε συμβόλαια είχαμε κάνει. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός Βουλής. Με εξοργίζουν να θέλουν κάποιοι να μπουν με την πρώτη”!

Ξεχνάει, προφανώς, ο αντιπαθής και φαιδρός αρχιφραπεδιάρης ότι ο ίδιος είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές που τον έβαλαν στο Κοινοβούλιο ότι κάθε 6 μήνες θα αλλάζει τους βουλευτές του. Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο απίθανος και φαντασμένος αυτός τύπος, με το ψώνιο της προβολής να τον έχει κυριεύσει κυριολεκτικά, οδεύει προς την επιστροφή του στον γνώριμο δρόμο της ανυπαρξίας και της φαιδρότητας του τηλεοπτικού μεταμεσονυχτίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/baraei-dialush-h-enwsh-frapedwn-keraunous-kata-tou-lebenth-erije-o-prwhn-ek#ixzz4IoqMDmiZ

Exit mobile version