Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσκεψη του Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη στο Δασαρχείο Αλμωπίας – Άμεση ενημέρωση για τις ελλείψεις και τα προβλήματα

Επίσκεψη του Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη στο Δασαρχείο Αλμωπίας - Άμεση ενημέρωση για τις ελλείψεις και τα προβλήματα

Κατόπιν πρόσκλησης του Δασάρχη Αλμωπίας και αφού τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν επαφές με υλοτόμους – κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής ο Συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης επισκέφτηκε το Δασαρχείο Αλμωπίας όπου και συναντήθηκε με τον Δασάρχη.

Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν προβλήματα, θέματα και παράπονα για τα οποία, όπως προαναφέραμε, είχε ενημερωθεί τις προηγούμενες μέρες από διάφορους εμπλεκομένους φορείς ο συναγωνιστής. Το Δασαρχείο Αλμωπίας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην περιοχή, μετά το Δασαρχείο Δράμας, σε διαχείριση όγκου ξυλείας.

Ο Δασάρχης Αλμωπίας από την πλευρά του, ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δασαρχείο Αλμωπίας επισημαίνοντας τα πιο σοβαρά, τα οποία και είναι:

1) Η έλλειψη προσωπικού (είναι υποστελεχωμένο κατά 50%,
2) Η απόλυτη έλλειψη σε μηχανήματα – αυτοκίνητα μετακίνησης
3) Η μειωμένη πίστωση από πλευράς κράτους (η οποία σημειωτέων είναι και καθυστερημένη).

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση – ενημέρωση που υπήρξε, ξεναγήθηκε στους χώρους του Δασαρχείου, όπου συνομίλησε και με το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο επιβεβαίωσε τα προβλήματα και από πλευράς Δασαρχείου και των φορέων όμως διότι το προσωπικό είναι αυτό που έχει και επαφή σε καθημερινή βάση με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/episkepsh-tou-sunagwnisth-iwannh-sachinidh-sto-dasarcheio-almwpias-amesh-en#ixzz4IpcXgPz9

Exit mobile version