Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Σκοπός της κυβέρνησης είναι ο αφανισμός της Εθνικής Παιδείας και η επικράτηση του εθνομηδενισμού – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του στην βουλή για το νομοσχέδιο σχετικά με την «ελληνόγλωσση εκπαίδευση», αρχικά είπε ότι του κάνει εντύπωση ο τίτλος του εν λόγω σχεδίου νόμου, αφού η κυβέρνηση κάνει όλες τις εθνομηδενιστικές ενέργειες, ώστε για να μην υπάρχει τίποτα το ελληνικό σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η παρέμβαση της κυβέρνησης στην εκπαίδευση είναι στα πλαίσια της νέας τάξης πραγμάτων, δηλαδή άχρωμη, χωρίς πνεύμα ενώ θα έπρεπε να είναι Ελληνική, στα πλαίσια του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Εν συνεχεία είπε πως είναι απαράδεκτο το κράτος να πληρώνει για την εκπαίδευση των αλλόθρησκων στην Ελλάδα, ενώ οι Έλληνες του εξωτερικού να αναλαμβάνουν μόνοι τους το κόστος για τα λατρευτικά τους καθήκοντα.

Σκοπός της κυβέρνησης είναι ο αφανισμός της Εθνικής Παιδείας και η επικράτηση του εθνομηδενισμού, ανέφερε μεταξύ άλλων. Σχετικά με το κόστος για την εκπαίδευση των λαθρομεταναστών, είπε ότι το ποσό που παρουσιάζει η κυβέρνηση είναι σχετικά μικρό ως προς τον αριθμό και σύντομα οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα περισσότερα.

Κλείνοντας, είπε πως το κράτος πρέπει να απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες και να μην τους παρέχει καμία βοήθεια πλέον των βασικών στα πλαίσια του ανθρωπισμού και αναφέρθηκε στο ζήτημα των Ελληνόπουλων που μένουν εκτός παιδικών σταθμών, αφού γι΄αυτά δεν υπάρχουν κονδύλια όπως για τα παιδιά των «προσφύγων». 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-skopos-ths-kubernhshs-einai-o-afanismos-ths-ethnikhs-paideias#ixzz4J0kEz0as

Exit mobile version