Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Οι αναρχικοί ξυλοκοπούν τον διευθυντή της τροχαίας Αθηνών που ρύθμιζε την κυκλοφορία κατά την διάρκεια πορείας υπέρ των προστατευομένων τους. Αν το ίδιο πράγμα είχαν κάνει εθνικιστές, στα κανάλια του συστήματος και τις εφημερίδες θα είχαμε ολοήμερες αναλύσεις, κραυγές, φωνασκίες, για τα τάγματα εφόδου, τα αυγά του φιδιού, τον κίνδυνο κατά της δημοκρατίας και όλα τα συναφή. Τώρα που οι δράστες είναι αναρχικοί, γίνεται απλή αναφορά και χλιαρές καταδίκες από τα κόμματα. Αυτό είναι το συνταγματικό τόξο: προστατεύει ξεδιάντροπα το παρακράτος του, το οποίο χρησιμοποιεί αφειδώς για να επιβάλει την ατζέντα της Παγκοσμιοποίησης. Αυτή ακριβώς είναι η ισότητα της “δημοκρατίας” τους.

Κ.Δ.

15 εκατομμύρια αφρικανοί είναι έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ευρώπη

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Σκάι διαμαρτύρεται γιατί η κυβέρνηση δεν ακολουθεί δημοκρατικές διαδικασίες στο θέμα χορήγησης αδειών των συχνοτήτων τηλεοπτικών σταθμών. Για να εμπεδώσει όμως στους τηλεθεατές του τι σημαίνουν δημοκρατικές διαδικασίες, παρουσιάζει τις επίσημες δηλώσεις όλων των κομμάτων, με εξαίρεση τα δελτία Τύπου της τρίτης πολιτικής δύναμης στο κοινοβούλιο, της Χρυσής Αυγής. Δημοκρατία στην… πράξη και όχι θεωρίες και άλλα λόγια του αέρα.

Χ.Φ.

Ιστορική αναδρομή στην διαμάχη Παλαιστίνης – Ισραήλ (1)

Με αφορμή τον διαγωνισμό για τις άδειες των καναλιών, θα γεννήθηκε σε πολλούς η απορία για το πώς είναι δυνατόν ο Γιάννης Μαντζουράνης που αν δε με απατά η μνήμη μου είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στο σκάνδαλο Κοσκωτά να συμμετέχει ως δικηγόρος εκπρόσωπος του Δημοσίου. Μπορεί ένας καταδικασμένος με ποινικό μητρώο να εκπροσωπεί το κράτος; Τα πλοκάμια της διαπλοκής είναι σίγουρο ότι θα τα ζήλευε και ο Πάμπλο Εσκομπάρ… Ο Θεός βοηθός! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Ξεβρακώθηκαν οι εγχώριοι «αντιρατσιστές» για να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του μπουρκίνι στη Γαλλία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-1-septembriou-2016#ixzz4J0llE1tZ

Exit mobile version