Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ οδηγούν την πατρίδα μας με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για την οδηγία της Ε.Ε. σχετικά με τα αμοιβαία κεφάλαια αρχικά σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον ΕΝΦΙΑ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν σε διάφορες κοινωνικές ομάδες. Σημείωσε δε πως ο Σύριζα ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και σήμερα ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού θα πληρώσει αυξημένο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρσι.

Επιπλέον, σχολίασε την συγκέντρωση έξω από την βουλή για την μπούργκα και το μπουργκίνι, τονίζοντας πως είναι οι ίδιες οργανώσεις που υπερασπίζονται τα gay parade και πρωτοστατούν σε αυτά, έχοντας χρηματοδότη τον Σόρος. Σχετικά με το νομοσχέδιο, είπε ότι είναι τεχνικό και οικονομικής φύσεως που σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι ουδόλως ενδιαφέρει και επ’ ουδενί δεν έχει να κάνει με την πραγματική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα.

«Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας είδαμε ο ελληνικός λαός να πτωχεύει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ πτώχευσαν πολλές φορές, να αναχρηματοδοτούνται συνεχώς από τον ελληνικό λαό, ο οποίος δανείζεται με δυσβάσταχτους όρους, προκειμένου να τα κρατά στη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απάντησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ, σημειώνοντας ότι οι πολιτικές Σύριζα – ΝΔ οδηγούν την πατρίδα μας, με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.  Ακολούθως αναφέρθηκε στα άρθρα του νομοσχεδίου και δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει και επί της αρχής και επί των άρθρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-suriza-kai-nd-odhgoun-thn-patrida-mas-me-mathhmatikh-akr#ixzz4J1LKMRfi

Exit mobile version