Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία: “xamak.gr”

Επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία: “xamak.gr”

H Φωνή της Μακεδονίας – xamak.gr – Ενημέρωση ενάντια στην ενημέρωση των ημερών

Μια παλιά συνέχεια, ένα νέο ξεκίνημα… Μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια καταφέρνουμε σήμερα να εγκαινιάσουμε τη νέα μας διαδικτυακή προσπάθεια με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Κινήματος στη Βόρεια Ελλάδα, στην Μακεδονία.

Στόχος μας, η ανάδειξη των δραστηριοτήτων μας αλλά και των προβλημάτων του τόπου μας μέσα από τη συνεργασία ατόμων που δεν ανήκουν στον «επαγγελματικό» χώρο της δημοσιογραφίας αλλά από νέους και νέες που αρνούνται να «συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις» και την πολιτική ορθότητα. Καθήκον μας, η αντικειμενική ενημέρωση και η αφύπνιση συνειδήσεων σε έναν κόσμο ερειπίων από ιδέες και αξίες. Αντίπαλοι μας, όσοι αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια προς εξυπηρέτηση ποταπών συμφερόντων.

Γιατί επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα σελίδα στο διαδίκτυο; Γιατί θεωρούμε ότι η απόπειρα ποινικοποίησης του πατριωτικού λόγου δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη, όταν μάλιστα η απουσία σοβαρού λόγου με επιχειρήματα για όλα τα φλέγοντα κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά ζητήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα μας καθιστά επιτακτική την ανάγκη κάλυψης αυτού του κενού που δημιούργησαν τα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης με τη νοοτροπία της υποβάθμισης της αλήθειας για χάρη του «άρτου και του θεάματος».

Με λίγα λόγια επιχειρούμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα μας: «Ενημέρωση ενάντια στην ενημέρωση των ημερών» με μοναδικό μας όπλο τη γλώσσα της αλήθειας, που σκόπιμα αποκρύπτουν τα συστημικά ΜΜΕ και οι μισθοφόροι τους. Καλή αγωνιστική χρονιά και καλή ανάγνωση!

Τοπικές Οργανώσεις Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/xamak.gr-h-nea-istoselida-twn-topikwn-organwsewn-ths-chrushs-aughs-sth-make#ixzz4J1NEDZdi

Exit mobile version