Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έσκυψαν το κεφάλι στα αφεντικά τους οι υποτακτικοί Συριζαίοι και αθώωσαν τον Γεωργίου: “Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ”!

Έσκυψαν το κεφάλι στα αφεντικά τους οι υποτακτικοί Συριζαίοι και αθώωσαν τον Γεωργίου: “Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ”!

Δεν χρειάστηκε να περάσει παρά μόνο μια εβδομάδα για να επιβεβαιωθεί για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά η Χρυσή Αυγή και να λήξει με μια… σεμνή τελετή ακόμα μια δήθεν επανάσταση του Σύριζα.

Πριν ακριβώς 7 μέρες οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί έδωσαν εντολή στον Τσίπρα και την υποτακτική του κυβέρνηση για διαγραφή όλων των εθνικών εγκλημάτων του Γεωργίου και των πολιτικά εμπλεκομένων της κυβέρνησης (πρώτη φορά Μνημόνιο) Πασόκ.

Μπορεί τότε ο Τσακαλώτος να ψιθύρισε κάτι για “ζήτημα της ελληνικής Δικαιοσύνης” και ότι η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε αυτό, ήρθε όμως σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης να θάψει με εκκωφαντικό τρόπο ακόμα ένα εθνικό σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας από βήματος Βουλής δήλωσε ότι η κυβέρνηση «δεν αμφισβητεί τα στοιχεία στα οποία στηρίχθηκε η συμφωνία του Αυγούστου του 2015, εγγυάται και προστατεύει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ», συμπληρώνοντας πως: «η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία της Eurostat».

Προφανώς της υποτακτικής κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ δεν της ιδρώνει το αυτί για τον νέο δικαστικό γύρο που άνοιξε με το θέμα του ελλείμματος του 2009 μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου διαβίβασε τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία» (29 και 31 Αυγούστου) με τίτλο «Αλλοιώστε το έλλειμμα γρήγορα και σιωπηρά» και «Οι δύο διαρρήξεις για τα ντοκουμέντα φωτιά – Η συνωμοσία της Eurostat που έχει και ποινικές ευθύνες»στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζητώντας να διερευνηθεί το περιεχόμενό τους και να εξεταστεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες αναιρέθηκε η απαλλαγή του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου όσον αφορά στο σκέλος της κακουργηματικής κατηγορίας που του είχε απαγγελθεί μετά από πρόταση που είχε κάνει η ίδια η κυρία Ξένη Δημητρίου όταν κατείχε ακόμα τη θέση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Παρόλα αυτά, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των ευρωπαίων και υπερατλαντικών αφεντικών της η ανθελληνική κυβέρνηση σπεύδει να θάψει το κολλοσίαιο σκάνδαλο των αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στα εθνοκτόνα Μνημόνια.

Διαβάστε επίσης: Επανέρχεται η υπόθεση των αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που μας οδήγησαν στα εθνοκτόνα Μνημόνια

Φιρμάνι από την Κομισιόν στους υποτακτικούς Σύριζα – Ανέλ: Βγάλτε λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και όλους τους εμπλεκόμενους…

Η ωμή παρέμβαση της Κομισιόν στην υπόθεση Γεωργίου και η προδιαγεγραμμένη υπακοή της εγχώριας εντολοδόχου κυβέρνησης

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eskupsan-to-kefali-sta-afentika-tous-oi-upotaktikoi-surizaioi-kai-athwwsan#ixzz4J2JLaPR4

Exit mobile version