Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε οι ακροαριστεροί συμμορίτες των Εξαρχείων συνεχίζουν την δράση τους;

Γιατί άραγε οι ακροαριστεροί συμμορίτες των Εξαρχείων συνεχίζουν την δράση τους;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός του ότι μετά από τρεις ημέρες επεισοδίων και κατόπιν του άγριου ξυλοδαρμού, του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, δεν έγινε ούτε μια προσαγωγή. ΜΑΤ, μηχανοκίνητες μονάδες της Αστυνομίας, περιφρούρηση, έλεγχος από κάμερες και δεν μπόρεσαν να συλλάβουν ούτε έναν;

Ας μην εκπλήσσεται κανείς διότι η απάντηση είναι απελπιστικά απλή. Κατ αρχάς οι περισσότεροι από τους κουκουλοφόρους και τους κατά τόπους βανδάλους και ταραξίες είναι παιδιά που η πολιτική τους γαλούχηση προέρχεται κατευθείαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η στενή σχέση του κυβερνώντος κόμματος με τους ακροαριστερούς συμμορίτες και η ομπρέλα προστασίας που τους προσφέρεται, είναι πασιφανής και πλέον γνωστή. Το φλέρτ τους με την τρομοκρατία και τους διάφορους ληστές και πιστολάδες, που αυτοπροβάλλονται ως υπέρμαχοι της εργατικής τάξης και ως η αγανακτισμένη φωνή των καταπιεσμένων, βγάζει πλέον οφθαλμούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τρία από την σωρεία των παραδειγμάτων. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου και Κουράκης προσήλθαν στα δικαστήρια προκειμένου να στηρίξουν και να υποστηρίξουν τον τρομοκράτη και δολοφόνο αθώων ανθρώπων Σάββα Ξηρό, στο αίτημά του να μετατραπεί η ποινή του σε εν οίκει κράτηση. Ο Τάσος Θεοφίλου, ο γνωστός ακροαριστερός τρομοκράτης που δολοφόνησε στην Πάρο με τέσσερεις σφαίρες έναν αυτοκινητιστή, όταν εκείνος προσπάθησε να τον παρεμποδίσει από την ένοπλη ληστεία τράπεζας που πραγματοποιούσε, στο fb ήταν φίλος των τότε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δούρου και Στρατούλη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Καραγιανίδης κατόπιν της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στην κατάληψη της βίλας Αμαλία, που αποτελούσε άντρο και λημέρι ακροαριστερών συμμοριών, αφού δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους συλληφθέντες, δήλωσε κατόπιν της αναφοράς ότι κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα Μολότωφ και ροπάλων, ότι και ο ίδιος στο σπίτι του έχει δυο ρόπαλα και μια αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Τα ανωτέρω αποτελούν τρία απλά παραδείγματα-αποδείξεις του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κοινοβουλευτικό κόμμα και ως κυβέρνηση δεν έπαψε ν’ αποτελεί την μήτρα, όχι μόνο όλων αυτών των εγκληματικών και ανατρεπτικών στοιχείων που εκδηλώνουν μια δήθεν επαναστατικότητα, καταστρέφοντας, πυρπολώντας και επιτιθέμενοι ύπουλα σε αμέριμνους ανθρώπους, αλλά και την κοινοβουλευτική στήριξη όλων των αιμοσταγών τρομοκρατών και δολοφόνων που τους προβάλουν ως λαϊκούς ήρωες.

Το καλύτερο όμως όλων, ειλικρινά το μοναδικό και ανεπανάληπτο είναι ότι η κυβέρνηση διόρισε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ειδικό σύμβουλο (τώρα τι είδους ειδικότητα πρέπει να έχει ο συγκεκριμένος) που αποκλειστικό έργο του είναι να μπαινοβγαίνει στις φυλακές και να βρίσκεται σε επικοινωνία και επαφή με τους έγκλειστους τρομοκράτες. Αλήθεια σε ποια  άλλη χώρα του πολιτισμένου κόσμου υπάρχει μια ανάλογη ιδιότητα; Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή; Να κατευνάσει τις ανησυχίες της κυβέρνησης για το αν περνάνε καλά και δεν κακοπέφτουν, όλοι αυτοί που λήστεψαν, δολοφόνησαν έκλεισαν σπίτια και έκαναν οικογένειες να μαυροφορέσουν;

Και εδώ ομιλούμε για τον πολύ και κατά δήλωσή του άμισθο σύμβουλο του υπουργού, κύριο Πάνο Λάμπρου. Ο οποίος, σύμφωνα και με πληροφορίες που προέρχονται μέσα από τη ΓΑΔΑ και έχουν στο παρελθόν προβληθεί μέσω των ΜΜΕ, είναι το πρόσωπο που συντονίζει την όλη διαδικασία αποδέσμευσης και άμεσης απελευθέρωσης αυτών που εάν τύχει και προκύψει, συλλαμβάνονται σε συλλαλητήρια για παράνομες και εγκληματικές πράξεις.

Πολλοί είναι οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας που δηλώνουν ότι άμα τη συλλήψει ξεκινά μια άμεση διαδικασία τηλεφώνων στο υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την απελευθέρωσή τους. Ο ίδιος ο τέως υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Πανούσης έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι πιέστηκε προσωπικά από διάφορους υψηλά ιστάμενους κύκλους, προκειμένου να διατάξει την απελευθέρωση και την μη παραπομπή στη δικαιοσύνη, προσώπων που συνελήφθησαν λόγω σοβαρών επεισοδίων που δημιούργησαν. Πάντως ειλικρινά είναι κωμικό, μάλλον τραγελαφικό το γεγονός του ότι πριν ακόμη προσαχθούν στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες των επεισοδίων, έχουν ήδη καταφθάσει οι δικηγόροι τους, πολλοί από τους οποίους είναι στελέχη συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, εάν η αστυνομία προχωρήσει σε συλλήψεις ελοχεύει και άλλος κίνδυνος. Μπορεί πάνω στις συμπλοκές κάποιος αστυνομικός, αμυνόμενος απέναντι τις μολότωφ, στις πέτρες και στα ρόπαλα να χρειαστεί να ρίξει και καμία «φουσκιά» και όταν μετά βγουν οι κουκούλες πολύ πιθανό οι πλείστοι εκ των συλληφθέντων να είναι παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια, κάποιων υπουργών, βουλευτών ή μεγαλοστελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Και λόγω του ότι το κύριο χαρακτηριστικό των ακροαριστερών δήθεν επαναστατών, είναι η θρασυδειλία, μπορεί μετά αυτά τα βουτυρόπαιδα που εκδηλώνουν εκ του ασφαλούς την επαναστατικότητά τους, να περιφέρονται στα κανάλια επιδεικνύοντας τις κοκκινίλες από τα χτυπήματα που εν κατακλείδι δικαίως εισέπραξαν, όπως οι «σκληροπυρηνικοί» βουτυρομπεμπέδες της Συνωμοσίας που όταν συνελήφθησαν πάνοπλοι με τα Καλάσνικωφ, αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς και έφαγαν τις σφαλιάρες τους, κατόπιν κλαψούριζαν μιλώντας για αστυνομική βία.

Γιατί λοιπόν η Αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις; Για να τους πάνε μια βολτίτσα μέχρι τη ΓΑΔΑ και κατόπιν να τους αφήσουν ελεύθερους, κινδυνεύοντας να βρουν και τον μπελά τους κατηγορούμενοι από τους διαφόρους Λάμπρου και ΣΥΡΙΖΟδικηγόρους, για κατάχρηση εξουσίας, επειδή δεν κέρασαν τα καλόπαιδα καφέ και κρουασάν;

Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αστυνομικοί επί κυβερνήσεως Τσίπρα είναι να προστατεύουν τους εαυτούς τους και να εύχονται ολόψυχα μην κάποιος από τους ακροαριστερούς αλητήριους που τους επιτέθηκε και τους χτυπούσε τραυματίσει τα χεράκια του από τις γροθιές, γιατί τότε πάλι οι αστυνομικοί θα φταίνε και θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Και το τελευταίο να μην σαν φανεί διόλου υπερβολικό ή υπερφίαλο.

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-arage-oi-akroaristeroi-summorites-twn-ejarcheiwn-sunechizoun-thn-dras#ixzz4J2QSno6i

Exit mobile version