Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Τελικά  το κόστος της ελεύθερης, αντικειμενικής ενημέρωσης και πολυφωνίας στην Ελλάδα του σήμερα ανέρχεται στα 246 εκατομμύρια ευρώ. Ανάλογα με τα εκατομμύρια έρχεται και η ενημέρωση. Πού τα βρήκαν και από που θα τα βγάλουν οι πλειοδότες αυτοί τα λεφτά αυτά, μην ρωτάτε. Ξέρουν αυτοί που θα πάνε τα λεφτά αυτά; Όχι κύριε Σαββίδη, δεν θα πάνε στους ανασφάλιστους υπερήλικες Ποντίους αν και είναι μια καλή πρόταση. Θα πάνε στους δανειστές τοκογλύφους του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, που χρόνια τώρα τα ίδια αυτά κανάλια υπηρετούσαν. Στην υγειά σου κορόιδο “κυρίαρχε λαέ”. Φάε τώρα ενημέρωση αντικειμενική και αδιάβλητη πληροφορία.

Δ.Σ. 

Έφυγε ο Καταδρομέας Ζαφειρίου μόνος επιζών του μοιραίου Noratlas κατά την ηρωική επιχείρηση Νίκη στην Κύπρο – ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν 2500 χρόνια έχουν περάσει από την εποχή που ο καθένας έστεκε στον τόπο του για λογαριασμό δικό του, των οικιών του προσώπων, των γειτόνων του κοντινών ή και απομακρυσμένων. Έστεκε για την Φυλή και το Έθνος. Στύλωνε τα πόδια του δυνατά, όρθωνε το ανάστημα με υπερηφάνεια και πείσμα χωρίς τη παραμικρή ανησυχία για το ποιον αντιμετωπίζει. Η έκβαση τελικά θα ήταν νίκη και μόνον νίκη, ακόμα και εάν χανόταν μια μάχη. Γιατί ο άσβηστος πυρσός του θάρρους θα άναβε την πυρά της ελπίδας. Και η ελπίδα μαζί με την πίστη, την υπομονή και την ανδρεία είναι οι τέσσερις χαρακτηριστικές αρετές αυτής της Φυλής, αυτού του Έθνους. Μεγάλη αλήθεια τότε, αλλά ακόμα και τώρα. Οι Έλληνες ευημερούμε στην ειρήνη με επιτεύγματα άφταστα, αλλά και όταν πολεμάμε ξέρουμε να κάνουμε τον πόλεμο με τέλεια αρμονία και φυσικότητα σαν μια τέχνη που απαιτεί κληρονομικό χάρισμα, ζήτημα σχεδόν γονιδιακό θα έλεγε ο ατέρμων παρατηρητής της ιστορίας και ταξιδιώτης του χρόνου. Μια λαμπρή λοιπόν ημέρα ο καθένας μας θα νιώσει τον ηλεκτρισμό να διαπερνά την ύπαρξη του, η ώρα του έφτασε. Ο αρχέγονος και αδιαλείπτως λειτουργικός μηχανισμός μετάδοσης ελπίδας έχει ήδη στείλει το σήμα. Οι σάλπιγγες ήχησαν, έχουμε πόλεμο. Το κάλεσμα ήρθε τη σωστή ώρα, λίγο αργά για να προλάβει κανείς να μείνει αλώβητος, εγκαίρως όμως, έτσι ώστε να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το τι συντελείται και για το τι θα επακολουθήσει. Αυτοί που δεκαετίες τώρα μας έλεγαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, τώρα θα μας πουν για την επικείμενη καταστροφή, τα δεινά, τον όλεθρο που θα επακολουθήσει στην περίπτωση που το Έθνος αφυπνιστεί, αδράξει το ξίφος, την ασπίδα του και τραβήξει εμπρός για να διεκδικήσει τη μοίρα που το ίδιο γνωρίζει από πάντα ότι του αξίζει. Επίθεση έχουμε δεχτεί. Εισβολή, τόσο στο φυσικό μας χώρο όσο και στο νοητικό. Ναι, σφάλαμε, ναι, είμαστε θερμοκέφαλοι, ναι, είμαστε και από αφελείς μέχρι αφόρητα παθητικοί κατά καιρούς. Δεινά, απρέπειες και φρικαλεότητες έχουμε υποστεί. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τακτοποιήσουμε τα του εαυτού μας, τα του οίκου μας και να δώσουμε ένα μάθημα σε όλους τους εχθρούς του Έθνους. Όψιμους και προαιώνιους, φανερούς και υποχθόνιους. Μια και έξω. Ουδείς υπεράνω της Φυλής και του Έθνους. Πολιτική και κερδοφορία, έννοιες παντελώς ξένες με αυτές που απλόχερα δωρίσαμε και αφήσαμε ως παρακαταθήκη και κληρονομιά εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Ρ. Κ. 

Οι μπουρδολόγοι του ΚΚ€ περί “Σταχανοφισμού” και η θλιβερή πραγματικότητα

Θα θελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για τον αγώνα που κάνετε τόσα χρόνια. Είστε τα τελευταία παλληκάρια σε αυτόν τον τόπο και ότι και να λένε εμείς που σας νιώθουμε σαν αδέλφια, θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία μας πνοή να σας υποστηρίζουμε. Πώς γίνεται μέσα σε όλα αυτά που γίνονται να υπάρχουν τόσοι τυφλοί, τόσοι ολιγόψυχοι, τόσοι άπιστοι; Μακάρι να σηκώσετε το λάβαρο της ελευθερίας και να φέρεται πάλι την λέξη ευτυχία σε αυτό τον δυστυχισμένο τόπο. Με δάκρυα χαράς σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Λεωνίδας. Δ. 

Οδυρμός από τα “ορφανά”: Αποσύρεται το όνομα του Μαρξ από τις οδούς και τις πλατείες της Γερμανίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-septembriou-2016#ixzz4JBGtQYuZ

Exit mobile version