Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε σχολείο της Άγκυρας εκπαιδεύονται για τζιχαντιστές παιδιά ηλικίας 9-17 ετών

Σε σχολείο της Άγκυρας εκπαιδεύονται για τζιχαντιστές παιδιά ηλικίας 9-17 ετών

Η πληροφορία προέρχεται από την τουρκική εφημερίδα Milliyet που με άρθρο της αναφέρει ότι σε σχολείο της Άγκυρας παιδιά-έφηβοι ηλικίας από 9 έως 17 ετών καταρτίζονται στην βαχαμπιστική ιδεολογία και εκπαιδεύονται ως τζιχαντιστές. Η τουρκική κυβέρνηση είναι ενημερωμένη για το σχολείο του Ισλαμικού Κράτους, αφού αυτό στεγάζεται με καθ’ όλα νόμιμο τρόπο στην οδό Ulucanlar της Άγκυρας.

Στο υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας έχει καταχωρηθεί η αίτηση λειτουργίας του σχολείου ως ιδιωτικό μουσουλμανικό εκπαιδευτήριο και το σχολείο παρέχει πιστοποιητικό μετά το τέλος της κατάρτισης των εφήβων στην βαχαμπιστική ιδεολογία, μια ιδεολογία στην οποία καθ’ ολοκληρία στηρίζονται οι ισλαμοσυμμορίτες-τζιχαντιστές για να διαπράττουν τα αποτρόπαια εγκλήματα τους.

Το Ισλαμικό Κράτος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιεί παιδιά για επιθέσεις αυτοκτονίας και για τα εκτελεστικά αποσπάσματα του, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πρόσφατες συγκλονιστικές εικόνες πέντε παιδιών, εκ των οποίων το ένα ήταν λευκό αγόρι, που εκτελούν με πιστόλι κρατούμενους Κούρδους στην πόλη Ράκκα, το τελευταίο εναπομείναν προπύργιο των ισλαμοσυμμοριτών στην Συρία. Οι δήμιοι-παιδιά πριν την εκτέλεση έκαναν δηλώσεις στα αραβικά, ενώ ήταν ενδεδυμένα με την χαρακτηριστική στολή των τζιχαντιστών. Η καταγωγή των πέντε αυτών αγοριών πιστεύεται ότι είναι από την Βρετανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Τυνησία και Ουζμπεκιστάν.

Έχουμε συχνά αναφερθεί στην υπόθαλψη της ισλαμικής τρομοκρατίας από το επίσημο τουρκικό κράτος. Αυτή η πολιτική βρίσκει την εξήγηση της εάν την δούμε υπό το πρίσμα και την προοπτική του νεοοθωμανικού επεκτατισμού. Η Τουρκία χρησιμοποιεί κυνικά την απειλή των κανιβάλων-τρομοκρατών ως μηχανισμό της δικής της γεωστρατηγικής για να συνθλίψει τους Κούρδους από τους οποίους νιώθει ότι κινδυνεύει και ταυτόχρονα προωθεί τα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια στην Μέση Ανατολή, παίζοντας με την φωτιά στο πλαίσιο δημιουργίας χαοτικών συνθηκών.

Η υπόθαλψη των ισλαμιστών τρομοκρατών και η στρατιωτική της επιχείρηση στην βόρεια Συρία μπορεί να οδηγήσει στην διάσπαση της ίδιας της Τουρκίας με ευρύτερες γεωστρατηγικές προεκτάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με την τελική επικράτηση του Άσαντ θα δημιουργηθούν προβλήματα εσωτερικής ασφαλείας στην Τουρκία, όχι μόνο από την πλευρά του συριακού κράτους, που ήδη απειλεί ότι θα εξοπλίσει τους Κούρδους αντάρτες, αλλά και από τους απάτριδες ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Συρία, όσοι εν πάση περιπτώσει μπορέσουν να φύγουν ζωντανοί και θα βρεθούν με τον οπλισμό τους στα συνοριακά εδάφη της Τουρκίας όπου διαισθανόμενοι ότι προδόθηκαν από τους Αμερικανοσιωνιστές και τους πρόθυμους συμμάχους τους Τούρκους θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-scholeio-ths-agkuras-ekpaideuontai-gia-tzichantistes-paidia-hlikias-9-17#ixzz4JBIX2ZEG

Exit mobile version