Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Μολών λαβέ! Αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα της ελληνικής ψυχής απέναντι σε κάθε ξενοκίνητο δυνάστη. Για ακόμα μια χρονιά τιμήσαμε στις Θερμοπύλες τον ηρωικό Βασιλιά της Σπάρτης, Λεωνίδα και τους γενναίους 300 πολεμιστές του που θυσιάστηκαν για να μην υποδουλωθούμε στους βάρβαρους της Ανατολής. Σήμερα οι υποτακτικοί κυβερνώντες όχι μόνο δεν αντιστέκονται, αλλά στρώνουν και χαλιά στις ορδές των λαθρομεταναστών. Εμείς οι Χρυσαυγίτες όμως είμαστε εδώ και βροντοφωνάζουμε: Μολών λαβέ!

Θ. Ν. 

Η προαιώνια κραυγή των Προγόνων μας: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Το χρονικό της Μάχης των Θερμοπυλών

Οι γυναίκες κομμουνίστριες, αυτές οι… προοδευτικές της αριστεράς που μέχρι πριν από λίγα χρόνια διαδηλώνανε, ακόμα και στο Σύνταγμα, καίγοντας τα σουτιέν τους και γράφοντας συνθήματα στο ημίγυμνο σώμα τους κατά της καταπίεσης τους, νιώθοντας έτσι απελευθερωμένες από τις “ανδροκρατούμενες κοινωνίες”.  Αυτές που θέλανε τις γυναίκες ισότιμες με τους άνδρες τώρα διαδηλώνουν φορώντας μπουρκίνι και παριστάνουν τις μουσουλμάνες κάνοντας μπιτς πάρτυ στο Βέλγιο σε διάφορα θέρετρα. Τώρα υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα… Πόσο υποκινούμενα είναι όλα αυτά; Η υποκρισία σε συνδυασμό με την ανοησία στο αποκορύφωμα της. Προχθές στην Αθήνα κάποιο ελάχιστοι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του μπουρκίνι με βάση τα γεγονότα στην Γαλλία και επίσης φωνάζοντας “όχι στην ισλαμοφοβία”. Και όλα αυτά για  να υποστηρίξουν μερίδα ανθρώπων που αν εμείς εμφανισθούμε στη χώρα τους με βάση τα δικά μας έθιμα και τον δικό μας ελεύθερο τρόπο ζωής θα διωχθούμε στην καλύτερη των περιπτώσεων. Είναι επιλογή μας λοιπόν να πηγαίνουμε στην κάθε χώρα σεβόμενοι τα έθιμα και τους νόμους της. Λέμε όχι στην ισλαμοποίηση.

Ε.Τ.

Οι συναγωνιστές Γ. Αιβατίδης και Δ. Κουκούτσης για τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με τα καπνικά προϊόντα – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Είδαμε πώς παίζεται διαχρονικά το παιχνίδι της διαπλοκής στην Ελλάδα. Κανάλια που όλο το προηγούμενο διάστημα όπως ο ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤ1, έβριζαν, έλεγαν ψέματα και έριχναν ποταμούς λάσπης εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα της Χρυσής Αυγής, πήραν τελικά σαν ανταμοιβή τις τηλεοπτικές άδειες σε έναν διαγωνισμό παρωδία που γελάει όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας. Η κυβέρνηση στήνει την δική της διαπλοκή με Μέσα Ενημέρωσης που θα ελέγχει και θα κατευθύνει η ίδια. Από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου θα προέρχεται η δήθεν ενημέρωση των πολιτών, την οποία θα αναμεταδίδουν τα κανάλια που έχουν ήδη πάρει τις τηλεοπτικές άδειες, από το καθεστώς Τσίπρα, Καμμένου. Ούτε ένα ίχνος πολιτικής ευθιξίας δεν διαθέτει για να παραιτηθεί από την καρέκλα του ο προδότης Πάνος Καμμένος. Ο κουμπάρος του και μεγαλοεργολάβος Καλογρίτσας σύντροφος στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ με πολλά από τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης πήρε άδεια για τηλεοπτικό κανάλι. Ο Πάνος Καμμένος έλεγε πριν λίγο καιρό ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ εργολάβου του Δημοσίου και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού μέσου. Όλα αυτά όμως είναι λόγια του αέρα. Οι υπουργικές καρέκλες και τα προνόμια που εξασφαλίζουν έχουν μεγαλύτερη σημασία για Τσίπρα και Καμμένο από οτιδήποτε άλλο. Από εδώ και στο εξής η ενημέρωση στην Ελλάδα θα έχει χαρακτηριστικά τηλεόρασης Χότζα και Τσαουσέσκου. Ακόμα και αυτή η νεοκουμμουνιστική ενημέρωση της δωσίλογης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία της Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή , Ιωάννης Π. 

Σε σχολείο της Άγκυρας εκπαιδεύονται για τζιχαντιστές παιδιά ηλικίας 9-17 ετών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-4-septembriou-2016#ixzz4JEk4sRB4

Exit mobile version