Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοπικός Τύπος Ξάνθης: Μόνη η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και αφουγκράζεται τα προβλήματα της πόλης

Τοπικός Τύπος Ξάνθης: Μόνη η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και αφουγκράζεται τα προβλήματα της πόλης

Η Χρυσή Αυγή δια μέσω του κοινοβουλευτικού της έργου και ελέγχου αναδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Αυτό αποτυπώνεται έμπρακτα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο του νομού, ο οποίος προβάλει την αγωνία του Εθνικιστικού μας Κινήματος για ζωτικής σημασίας προβλήματα που ανακύπτουν στην πληγείσα Ελληνική κοινωνία στον τόπο μας.

Η δημοσιογραφική κοινότητα της Ξάνθης φιλοξενεί τις ερωτήσεις που καταθέτει καθημερινά στο κοινοβούλιο εξαίροντας αυτή την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι το οποίο είναι παραδεκτό και από τους πανικοβλημένους πολιτικούς μας αντιπάλους, ειδικότερα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε τοπικό επίπεδο και την καθιέρωση αυτής στην συνείδηση του Ξανθιώτη πολίτη.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά: “Απόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τα προβλήματα του τόπου. Για μία ακόμη φορά ένα σοβαρό πρόβλημα της πόλης μας ανέδειξε βουλευτής της Χρυσής Αυγής την στιγμή που ο Νομός διαθέτει 3 κυβερνητικούς βουλευτές που τιμήθηκαν από την πλειοψηφία του Ξανθιώτικου λαού. Το σοβαρότατο πρόβλημα με τους εγκλωβισμένους υπερήλικες, ΑΜΕΑ και ανήμπορους συμπολίτες μας στον 4ο και 5ο όροφο των πολυκατοικιών, επειδή δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν για τον έλεγχο των ασανσέρ  εξ αιτίας του νόμου, έχει ανακινήσει ο επικεφαλής της παράταξης “Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, Ιπποκράτης Καμαρίδης στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου επανειλημμένα με ερώτηση του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός το «φέρνει» στην Βουλή.

Είναι απορίας άξιο γιατί οι Τ.Υ, ο δήμος, και οι κυβερνητικοί βουλευτές ακόμη δεν έδωσαν λύση και έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους τους ΑΜΕΑ και τους ανήμπορους συμπολίτες μας. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ; Επίσης εγείρει ερωτήματα η στάση της υπόλοιπης αντιπολίτευσης. Γιατί; Μήπως οι συγκεκριμένοι «ελεύθεροι-πολιορκημένοι» δεν είναι ψηφοφόροι τους; Πότε θα ελευθερωθούν οι «πολιορκημένοι» από την οικονομική κρίση και την κρίση αξιών που περνούν οι δημοτικοί άρχοντες; Πότε θα ενεργοποιηθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές; Με τι ακριβώς ασχολούνται και πώς δικαιολογείται ο «μισθός» που τους δίνει ο Ελληνικός λαός;“.

Δείτε σχετικά το άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας xanthitimes.gr και αποδελτίωση από τον τοπικό Τύπο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-dia-mesw-tou-koinobouleutikou-ths-ergou-kai-elegchou-anadeikn#ixzz4JITNjfMM

Exit mobile version