Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Καταδρομέα Αθανάσιο Ζαφειρίου – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

YouTube Poster

Εκατοντάδες Έλληνες αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα και με την ιαχή “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” τον ηρωικό Καταδρομέα της Α’ΜΚ Αθανάσιο Ζαφειρίου, σύμβολο της επιχείρησης “Νίκη” του 1974. 

Μαζί τους οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γρέγος Αντώνιος έδωσαν το παρόν στην εξόδιο ακολουθία, ενώ κατέθεσαν και στέφανο εις μνήμην του Ήρωα.

H ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς φορτισμένη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φίλυρο του Δήμου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι πολίτες, οι οπλίτες και οι Αξιωματικοί που έδωσαν το παρόν στην τελετή αποχαιρέτησαν τον Αθανάσιο Ζαφειρίου μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Λίγο αργότερα, κατά την ταφή, άγημα των Δυνάμεων Καταδρομών απέδωσε τιμές.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε ο Καταδρομέας Ζαφειρίου μόνος επιζών του μοιραίου Noratlas κατά την ηρωική επιχείρηση Νίκη στην Κύπρο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία Θανάση Ζαφειρίου: “Είχαν ειδοποιηθεί ότι ερχόμασταν! Μας έριξαν εσκεμμένα! Οι προδότες μας έριξαν! Αυτοί που ήθελαν να φτάσει ο Αττίλας στην πράσινη γραμμή!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ton-hrwa-katadromea-athanasio-zafeiriou-fwtoreportaz-b#ixzz4JJO5wUrB

Exit mobile version