Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μας!

Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μας!

Όταν η κυβέρνηση των λαοπλάνων διέψευδε την μελλοντική ενεργοποίηση της Συνθήκης του Δουβλίνου από την Γερμανία και την πρόθεση της να μας στείλει “πακέτο” χιλιάδες… υπεράριθμους λαθρομετανάστες, προφανώς ψευδόταν για πολλοστή φορά.

Σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, μιλώντας στην Welt τόνισε ότι η χώρα του θα μπορούσε να στείλει πίσω στην Ελλάδα “πρόσφυγες”, καθώς ήδη έχουν γίνει πολλά για να βοηθηθεί η Ελλάδα.

«Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», είπε ο Γερμανός υπουργός. «Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες που θα επιτρέψει να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες, με βάση τη Συνθήκη του Δουβλίνου», πρόσθεσε.

Ο Μεζιέρ τόνισε επίσης: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη»!

Τα ακούς “φιλάνθρωπε” Μουζάλα, Τσίπρα, κυρα -Τασία και λοιποί χρηματοδότες των “αλληλέγγυων” ΜΚΟ του Σόρος; Οι λαθρομετανάστες ξανάρχονται, τώρα από την Γερμανία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gketo-lathrometanastwn-h-ellada-o-germanos-upourgos-eswterikwn-stelnei-tous#ixzz4JJbbPOMp

Exit mobile version