Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πιστεύω ότι η πατρίδα μας ζει μία από τις πιο θλιβερές μέρες της Ιστορίας μας. Μοιάζει όλη αυτή η παρακμή με το ίδιο κλίμα που επικρατούσε τις ημέρες που προηγήθηκαν της άλωσης του Βυζαντίου και της καταστροφής της  χιλιόχρονης Ιστορίας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας. Έτσι και τώρα, όπως και τότε μια χούφτα πιστοί, οι τελευταίοι πιστοί, δίνουν ”μάχες” καθημερινά από τα έδρανα της βουλής για να διαφυλαχθεί η ελληνικότητα, τα ήθη, τα έθιμα, τα ιδανικά μας. Κι εμείς… οι απλοί πολίτες που ακόμη έχουμε μέσα μας ελληνική συνείδηση και κάτι από την ψυχή των προγόνων μας, προσπαθούμε να κρατηθούμε και να κρατήσουμε αλώβητη από τις ”επιθέσεις” την πίστη μας στην θρησκεία μας, στα εθνικά μας ιδανικά και στην πατρίδα.

Έτσι γαλουχηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε… και ας ματώνουμε από την ανέχεια, και  την ντροπή που νιώθουμε βλέποντας αξίες και ιδέες να ”δοκιμάζονται”, εις το όνομα του εφήμερου πλουτισμού, της ανηθικότητας, της καλοπέρασης. Βλέπουμε πως προσπαθούν να μας ριζώσουν την απάθεια, την αποδοχή της μοίρας μας, τον λήθαργο, την αποδοχή ανάξιων να κυβερνούν άξιους. Δοκιμάζουν τον ελληνικό λαό καθημερινά με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αύξηση της ανεργίας δραματικά, αλλά συνεχίζουν να μας κυβερνούν σαν να έχουν την ”Ελέω Θεού βασιλεία”.

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους από τον ”ύπνο μας” και ας καταλάβουμε πως αν δεν αλλάξει η πολιτική που ακολουθείται εδώ και πολλά χρόνια, θα ζήσουμε μέρες πολύ πικρές για τον ελληνισμό και την πατρίδα. Ως έθνος έχουμε συνεκτικότητα όταν χρειάζεται και οι ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας το έχουν αποδείξει. Υπάρχει ακόμη μέσα μας κάτι από την μεγαλοσύνη των προγόνων μας, υπάρχει το ελληνικό αίμα που θέλει να μείνει ανόθευτο και μας καλεί να αντισταθούμε στην ισοπέδωση, στην αλλοτρίωση, στην προσπάθεια της γενοκτονίας των Ελλήνων. Δεν υπάρχει περιθώριο για οπισθοχωρήσεις, πια.

Αγγελική Γ.

Τοπικός Τύπος Ξάνθης: Μόνo η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και αφουγκράζεται τα προβλήματα της πόλης

Είμαι φοιτητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Θα ήθελα να εκφράσω απλά την επιθυμία μου να έρθω πιο κοντά στο εθνικιστικό κίνημα. Δυστυχώς στο παρελθόν κατά την διάρκεια των σπουδών μου συντάχθηκα με την προδοτική αριστερά καθώς ήμουν ιδιαίτερα αφελής και πίστεψα στα μεγάλα λόγια τους. Αποδείχθηκε ότι η αριστερά ούτε φιλολαϊκή είναι, ούτε αντιστέκεται στο διεθνές κεφάλαιο. Αντιθέτως ο διεθνισμός της αριστεράς βοηθάει στην διατήρηση του καπιταλιστικού, εβραίικού συστήματος. Συνειδητοποίησα ακόμη ότι σαν άνθρωπος και σαν στάση ζωής δεν έχω καμία σχέση με την υλιστική μαρξιστική θεωρία του κόσμου. Μελετώντας στοχαστές όπως τον Σπένγκλερ, τον Έρνστ Γιούνγκερ και τον Ιούλιο Έβολα, κατάλαβα ότι είμαι βαθιά ιδεαλιστής στην κοσμοθεωρία μου.

Τελικά βρέθηκα τυχαία πάνω σε μία ρήση του δικού μας εθνικιστή στοχαστή, του Ίωνα Δραγούμη με την οποία ταυτίστηκα απολύτως. «Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος». Για τους παραπάνω λόγους θα ήθελα να εκφράσω την στήριξη στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Είθε το κίνημα να μεγαλώσει και να ευλογήσει τον καταπονημένο αυτό τόπο.

Ειλικρινά
Μ. Φ.

Ρεπορτάζ Russia Today από την τελετή Μνήμης Θερμοπυλών – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Σύριοι πρόσφυγες λέγοντας ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα και θέλουν να μετακινηθούν προς τη Βόρεια Ευρώπη. Ο Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος κάνει μια αξιολύπητη δουλειά, έχοντας καμία λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η λύση είναι απλή η ΕΕ (αν είχε κάποια κοινή λογική) να ζητήσει από τις αραβικές χώρες του Κόλπου να αναλάβει τη φροντίδα των συναδέλφων μουσουλμάνοι τους. Οι χώρες αυτές έχουν δισεκατομμύρια δολάρια και το χώρο για να τους φροντίσουν. Πόσο αξιολύπητη είναι η ΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αβραμόπουλος για το θέμα αυτό;

Γ. Γ. 

Κυριακάτικη “Δημοκρατία: Άφωνος έμεινε ο Ψυχάρης στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής για τις off shore

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-5-septembriou-2016#ixzz4JNh855pj

Exit mobile version