Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συριζαίοι παραδέχονται: Δόση δεν παίρνουμε από τους διεθνείς τοκογλύφους – Έρχεται ο «κόφτης»

Οι συριζαίοι παραδέχονται: Δόση δεν παίρνουμε από τους διεθνείς τοκογλύφους – Έρχεται ο «κόφτης»

Το είχε γράψει προ ημερών η γερμανική εφημερίδα Ηandelsblatt, το παραδέχονται πλέον ανοιχτά και οι συριζαίοι μέσω ανθρώπων του ΥΠΟΙΚ, που πρόσκεινται στον Τσακαλώτο.

«Έγκριση κονδυλίων δεν θα υπάρξει ούτε στην τακτική σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις 10 Οκτωβρίου και, κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν εντός του έτους».

Κοινώς, η επόμενη υποδόση δεν θα εκταμιευθεί ούτε τώρα, ούτε στο προσεχές μέλλον. Η περιβόητη αξιολόγηση θα πάει περίπατο και θα ενεργοποιηθεί άμεσα ο «κόφτης» σε μισθούς και συντάξεις, προκειμένου να ισοσταθμιστούν τα δανεικά των διεθνών τοκογλύφων.

Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες θα βιώσουν νέα ευτράπελα όπως την εποχή της «σκληρής διαπραγμάτευσης» και δεν αποκλείεται καθόλου ο Τσίπρας να μεταβεί στην ΔΕΘ κρατώντας ανά χείρας τα δήθεν χρήματα για τις «ευπαθείς ομάδες» να κάνει το επικοινωνιακό του σόου και να μεταθέσει στις… καλένδες την παραδοχή της καταστροφής, μέχρι να την δουν στα ΑΤΜ οι ανυποψίαστοι Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-surizaioi-paradechontai-dosh-den-pairnoume-apo-tous-diethneis-tokoglufou#ixzz4JPMNz5q3

Exit mobile version