Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοί δεν ξέρουν που πέφτει η Πορτογαλία στον χάρτη και το ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι το ίδιο και το αυτό και περιμένουμε να μας σώσουν; Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν στοιχειώδη γεωγραφία θα γνωρίζουν από τις κοινωνικό – οικονομικούς όρους; Μένει πλέον να δούμε τις υπογραφές που μπήκαν κάτω από τα προδοτικά μνημόνια και τα ονόματα των μεγάλων προδοτών αυτού του Έθνους να υπογράφουν με σταυρό όπως οι αγράμματοι. Αίσχος!

Κ.Κ.

Σε έξαρση η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών: 17χρονος μαροκινός μαχαίρωσε στο λαιμό σύριο στην προκυμαία της Χίου

Το εφιαλτικό σενάριο να γίνει η πατρίδα μας ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών, κάτι για το οποίο η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, γίνεται πραγματικότητα. Αξιωματούχοι στη Γερμανία, ανακοινώνουν ότι πέρασαν πολλοί λαθρομετανάστες το προηγούμενο καλοκαίρι, και πρέπει  να επιτρέψουν στην Ελλάδα. Εξάγεται πασιφανώς το συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για καμιά Ε.Ε., αλλά για μια συμμορία σιωνιστών που επιζητούν  την καταστροφή του εθνικού κράτους και την διάσπαση του φυλετικού ιστού. Οι Έλληνες πρέπει να αντιδράσουν για πάρουν την πατρίδα μας πίσω και να την παραδώσουν ελληνική όπως την παρέλαβαν από τις προηγούμενες γενιές.

Ν.Π.

Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ – Ομολόγησε ο βούλγαρος πατέρας ότι την τεμάχισε

Γονατίζουν τα μεσοαστικά νοικοκυριά με το εκκαθαριστικό σημείωμα του νέου ΕΝΦΙΑ, του “καταργημένου” ΕΝΦΙΑ. Έτσι για μια-δυο μέρες  προκαλούν απίστευτο σάλο, με την παρωδία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών. Φέρνουν την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, με τους «έγκλειστους» υποψήφιους καναλάρχες, με τα φαγητά που τους πηγαίνουν, με τις χημικές τουαλέτες που χρησιμοποιούν, με τα ράντζα, στα οποία κοιμόνται, με τα χοντρά τρελά ποσά που πέφτουν στο τραπέζι, με την πολύωρη  αναμονή και τέλος με τους νικητές και τους ηττημένους προκειμένου να ξεχνούν τον ΕΝΦΙΑ οι Έλληνες λες και δεν γνωρίζουν ότι όλα τα κανάλια θα προπαγανδίζουν το σωτήριο μνημόνιο και τη λαθρομετανάστευση.

Σ.Μ.

210.000 συνταξιούχοι είδαν απώλειες στις αποδοχές τους και ο Κατρούγκαλος επιμένει πως δεν θα υπάρξουν… μειώσεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-septembriou-2016#ixzz4JT4VGvDk

Exit mobile version