Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μάλλον ρίχνουν άδεια με σκοπό να διαπιστώσουν την ύπαρξη  αντιδράσεων. Με εγκύκλιο δεν καταργείται το ΠΔ 201/98. Το Υπουργείο Παιδείας όπως έχει δηλώσει η πολιτική ηγεσία επιθυμεί να κάνει προαιρετική την πρωινή προσευχή. Δυστυχώς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό χωρίς νομοθετική πρωτοβουλία που θα τροποποιήσει το Π.Δ 201/98.  Γνωρίζει, η αριστερή πολιτική ηγεσία, πως λόγω της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ δύσκολα η κυβερνητική πλειοψηφία θα υπερψηφίσει μια διάταξη στην ουσία κατάργησης της πρωινής προσευχής. Θέλουν λοιπόν, αλλά δεν τολμούν για να μην προκαλέσουν αντιδράσεις. Κανένας λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόσει το νόμο και να επικαλεστεί την εγκύκλιο. Η πρωινή προσευχή παραμένει υποχρεωτική ακόμα με βάση το νόμο.

Γ.Π.

Λύσσαξαν οι “δημοκρατικοί” δημοσιογράφοι του Σύριζα με την κάλυψη της εκδήλωσης των Θερμοπυλών από την ΕΡΤ

Γονατίζουν τα μεσοαστικά νοικοκυριά, με την ανάρτηση στο διαδίκτυο το εκκαθαριστικό σημείωμα του νέου ΕΝΦΙΑ, του καταργημένου ΕΝΦΙΑ. Έτσι για μια-δυο μέρες προκαλούν απίστευτο σάλο, με την παρωδία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών. Φέρνουν την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, με τους «έγκλειστους» υποψήφιους καναλάρχες, με τα φαγητά που τους πηγαίνουν, με τις χημικές τουαλέτες που τους χρησιμοποιούν, με τα ράντζα, στα οποία κοιμούνται, με τα χοντρά τρελά ποσά που πέφτουν στο τραπέζι, με την πολύωρη  αναμονή, και τέλος με τους νικητές και τους ηττημένους, προκειμένου να ξεχνούν τον ΕΝΦΙΑ οι Έλληνες λες και δεν γνωρίζουν ότι όλα τα κανάλια θα προπαγανδίζουν το σωτήριο μνημόνιο και τη λαθρομετανάστευση!

Σ.Μ.

Καταρρέει το πολιτικό σύστημα σε ολόκληρη την Ευρώπη – Οι Εθνικιστές παίρνουν τα ηνία

Το εφιαλτικό σενάριο να γίνει η Πατρίδα μας ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών, κάτι για το οποίο η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, γίνεται πραγματικότητα. Αξιωματούχοι στη Γερμανία ανακοινώνουν ότι πέρασαν πολλοί λαθρομετανάστες το προηγούμενο καλοκαίρι και πρέπει να επιτρέψουν στην Ελλάδα. Εξάγεται πασιφανώς το συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για καμιά ΕΕ, αλλά για μια συμμορία σιωνιστών που επιζητούν την καταστροφή του εθνικού κράτους και την διάσπαση του φυλετικού ιστού. Οι Έλληνες πρέπει να αντιδράσουν για πάρουν την Πατρίδα μας πίσω και να την παραδώσουν ελληνική όπως την παρέλαβαν από τις προηγούμενες γενιές.

Ν.Π.

Οριστικό: Στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων το Υπερταμείο Ξεπουλήματος! Δεξί χέρι της Λαγκάρντ ο πρόεδρός του

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-7-septembriou-2016#ixzz4JYLPpn1w

Exit mobile version